LE CREUSET

  • #

Le Creuset er fransk køkkenudstyr, når det er allerbedst. Det handler om livs- og madglæde. Det handler om eventyrlige madoplevelser. Det handler om gedigent fransk håndværk gennem mere end 80 år. Le Creusets køkkengrej bliver lavet med kærlighed. Hver enkel gryde, pande og form går gennem mere end 30 hænder for at producere det velkendte franske støbejernsgrej. Du kan endda være så heldig, at Le Creuset har modeller på hylderne, du ikke kan få andre steder.

Butikken i Ringsted Outlet har også de velkendte Screwpull på hylderne. Historien, der startede med en proptrækker, har nu udviklet sig til en hel kollektion af vinremedier.

Telefon: 88 16 81 90

Klik her for at komme til Le Creuset´s hjemmeside

Ønsker I at være med i Le Creuset Outlet’s kundeklub så send en mail til ringsted@lecreuset.dk

.

Læs blogindlægget om hvorfor dine råvarer bestemmer din pande længere nede på siden. Kan desværre kun læses på almindelig desktop.

In store now

  • #

    Udvalgte varer
    SPAR op til 60% på vejl. pris


    Gælder fra 26. maj - 30. juni

#

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.

DET ER RÅVARERNE DER BESTEMMER PANDEN

For Le Creuset er det vigtigt at man får det bedste ud af sine råvarer, når man laver mad. Specielt ved pandestegning spiller materialevalget en vigtigt rolle. En velstegt bøf, fisk eller fx æggeretter stiller vidt forskellige krav til panden.

Le Creuset der især er kendt for fremstille køkkengrej i støbejern af højeste kvalitet har også stor ekspertise inden for stål og aluminium, og kan tilbyde forbrugerne de bedste forudsætninger for at vælge den rigtige pande.

Det er ikke ligegyldigt, hvilken pande der anvendes til tilberedning af forskellige råvarer. Mange har sikkert stået i en situation, hvor bøffen koger i sin egen saft på slip-let-panden, mens målet var en sprød stegeskorpe, der holder saft og kraft i kødet. For at få de bedste madlavningsresultater, skal man vælge sin pande ud fra de råvarer, der skal tilberedes. Et godt stykke kød bør steges på en støbejernspande, der kan tåle høje temperaturer og holder godt på varmen. Ved tilberedning af en sart fisk anbefales en aluminiumspande med slip-let-overflade. Hvert materiale har sine styrker og svagheder. I sidste ende er det råvarerne, der bestemmer, hvilken pande, der skal anvendes.

Det gælder om at finde det rigtige match mellem materiale og råvarer. De fleste foretrækker variation i menuen, og derfor anbefales det at have forskellige pander i køkkenet, som varierer i materiale og størrelse.

De forskellige materialer udmærker sig således:

STØBEJERN Støbejernspanderne kan blive ekstremt varme og er derfor særligt velegnet til tilberedning ved middel til hård temperatur. Stegning af større stykker kød, fede fisk og rustikke grøntsager giver gode resultater på støbejernspander, da de pga. den høje varme giver en sprød stegeskorpe. Støbejern holder effektivt på varmen.

ALUMINIMUM Toughened Non-Stick-panderne fra Le Creuset er ideelle til tilberedning af retter ved lav til middel varme. Det gælder fx råvarer som fjerkræ, magre fisk, æg samt mel- og mælkebasserede retter grundet den effektive slip-let-overflade. Toughened Non-Stick leder og fordeler varmen hurtigt og effektivt. Alle panderne er uden PFOA og PFOS.

STÅL Le Creusets 3-PLY stålpander egner sig til stegning ved alle temperaturer og kan derfor anvendes til tilberedning af de fleste råvarer. Materialet udmærker sig ved hurtig opvarmning og effektiv temperaturregulering. Fås både med og uden slip-let-belægning. I efteråret udvides sortimentet med 2 nye pander pga. forbrugernes stigende interesse for stålpander uden belægning.

Vil du vide mere kan du besøge Le Creuset Outlet her i Ringsted – eller du kan besøge www.lecreuset.com og se nogle af de små kortfilm, der trin for trin viser, hvordan man bl.a. steger den perfekte bøf.

Et bredt udvalg af produkterne i de forskellige materialer er tilgængelige hos førende isenkræmmere. Det fulde sortiment af panderne findes i Le Creusets egne butikker og på www.lecreuset.com.