NIKE

  • #

Nike Flex 2016 RN – Definitionen på fleksibilitet

Nike Flex 2016 RN-løbeskoen er designet til at kunne bøje sig fra top til tå. Dens specialfremstillede netoverdel i ét stykke, dobbeltstøbte mellemsål og støbte tri-star-mønstrede ydersål samarbejder for at skabe et jævnt løb og følge dine bevægelser.
Specialudviklet netoverdel støtter dine skridt.
Dobbeltstøbt mellemsål giver et jævnt løb.
Tri-star-mønstret ydersål bøjer sig, når du løber.

Tlf. 57 61 57 77

Klik her for at komme til NIKE’s hjemmeside

In store now

#

Historien om Nike starter tilbage i 1950’erne med makkerparret Bowerman og Knight. Bill Bowerman var løbetræner i Oregon, og søgte altid nye metoder til at forbedre løbernes konkurrencefordel. Phil Knight, der selv var løber, var ivrig efter at bruge asiatisk producerede sko, da han mente, at de var de bedste. Knight fik en aftale med en japansk producent om at forhandle deres sko i USA og Knight og Bowerman indgik en aftale om, at Knight solgte de japanske sko fra sin bil, mens Bowerman pillede skoene fra hinanden for at videreudvikle deres ydeevne. Snart havde de udviklet en bedre løbesko. Blue Ribbon Sports, forløberen for Nike, var født.

Nike Factory Store er med sine over 400m2 den største butik i Ringsted Outlet og her kan du mærke historien om Nike – verdens største sports brand – på allernærmeste hold.

BEMÆRK, at der kan være varer i Nike, hvor besparelsen er mindre end 30%, dog er gennemsnitsbesparelsen i butikken altid min. 30%.