NIKE

 • #

Nike Flex 2016 RN – Definitionen på fleksibilitet

Nike Flex 2016 RN-løbeskoen er designet til at kunne bøje sig fra top til tå. Dens specialfremstillede netoverdel i ét stykke, dobbeltstøbte mellemsål og støbte tri-star-mønstrede ydersål samarbejder for at skabe et jævnt løb og følge dine bevægelser.
Specialudviklet netoverdel støtter dine skridt.
Dobbeltstøbt mellemsål giver et jævnt løb.
Tri-star-mønstret ydersål bøjer sig, når du løber.

Tlf. 57 61 57 77

Klik her for at komme til NIKE’s hjemmeside

In store now

 • #

  SPAR 30% EKSTRA I NIKE FACTORY STORE*!
  Fra torsdag den 27. april til og med mandag den 1. maj kan du spare 30% ekstra på outletprisen på alt i butikken, hvis du medbringer et værdibevis – download det ved at klikke her.

  *Vilkår og betingelser:
  Begrænset til én transaktion pr. person. Maksimal rabat 2300,-. Kan ikke ombyttes til kontanter eller rabat på tidligere køb og kan ikke kombineres med andre promotions. Alle ombytninger og/eller returneringer er omfattet af Nikes returneringspolitik, og hvis du ombytter eller returnerer en vare, som er købt gennem dette tilbud, kan du kun blive refunderet via den originale betalingsform. Kontakt din Nike Factory Store for oplysninger om produkter, der ikke er omfattet af denne kampagne. Vilkår og betingelser kan ændres uden varsel.


  Gælder fra den 27. april til og med den 1. maj 2017
 • #

  Den nye kollektion er nu i butikken, fx Nike Free Flex


  Gælder så længe lager haves
 • #

  Besøg NIKE Factory Store for at se de tilgængelige modeller


  Gælder så længe lager haves

#

Historien om Nike starter tilbage i 1950’erne med makkerparret Bowerman og Knight. Bill Bowerman var løbetræner i Oregon, og søgte altid nye metoder til at forbedre løbernes konkurrencefordel. Phil Knight, der selv var løber, var ivrig efter at bruge asiatisk producerede sko, da han mente, at de var de bedste. Knight fik en aftale med en japansk producent om at forhandle deres sko i USA og Knight og Bowerman indgik en aftale om, at Knight solgte de japanske sko fra sin bil, mens Bowerman pillede skoene fra hinanden for at videreudvikle deres ydeevne. Snart havde de udviklet en bedre løbesko. Blue Ribbon Sports, forløberen for Nike, var født.

Nike Factory Store er med sine over 400m2 den største butik i Ringsted Outlet og her kan du mærke historien om Nike – verdens største sports brand – på allernærmeste hold.

BEMÆRK, at der kan være varer i Nike, hvor besparelsen er mindre end 30%, dog er gennemsnitsbesparelsen i butikken altid min. 30%.