Nyheder

ECCO ÅBNER NY FLOT BUTIK I RINGSTED OUTLET

D. 1. juni kl. 10 slår en af verdens førende skomærker, danske ECCO, dørene op for en ca. 125 m2 ny stor butik. ECCO er kendt for sit stilrene design og høje komfort som bygger på dygtigt designhåndværk, læder af høj kvalitet og innovativ udviklingsteknologi. Indtil videre vil sortimentet bestå af sko til damer og herre (men det er ikke udelukket at butikken vil få børnesko, således at butikken er leveringsdygtig i fodtøj til hele familien!)

26. maj 2017

BETTY BARCLAY GROUP ÅBNER DERES FØRSTE OUTLET I DANMARK!

D. 1. juni kl. 10 åbner Betty Barclay op for en 125 m2 stor outletbutik fyldt med damemode som er indbegrebet af høj kvalitet, stil og moderne linjer. Under navnet Betty Barclay Group findes undermærkerne Betty Barclay, Betty & Co og Cartoon som på tværs, henvender sig til kvinder i alle aldersgrupper. Visionen er at klæde den moderne kvinde på, så hun føler sig velklædt og tilpas ved enhver lejlighed.

26. maj 2017

LEVI´S GRAND RE-OPENING

Onsdag den 24. maj kl. 10.00 slår Levi´s dørene op til deres helt nyrenoverede butik i Ringsted Outlet. Personalet glæder sig til at byde alle kunder velkommen i butikken, som er blevet federe og flottere end nogensinde.

22. maj 2017

DET SCHWEISISKE CHOKOLADEBRAND LINDT ÅBNER I RINGSTED OUTLET

Fredag den 7. april åbner LINDT chokolade deres første outletbutik i Danmark. Lindt har fremstillet noget af verdens fineste chokolade siden 1845 og deres kvalitetschokolade er kendt over hele verden. I butikken i Ringsted Outlet vil der både være chokolade til outletpriser og til almindelige vejledende priser, lige som der vil være et bredt udvalg af Lindts mange udsøgte produkter til både hverdag og årets forskellige højtider.

1. april 2017

DET TYSKE UNDERTØJSBRAND SCHIESSER ÅBNER I RINGSTED OUTLET

Fredag den 31. marts slår Schiesser dørene op til deres nye butik i Ringsted Outlet. Det tyske undertøjsbrand er kendt for deres høje kvalitet og deres enkle undertøjsmode, som er komfortabelt at bære og altid holder hvad det lover. I butikken i Ringsted kan man shoppe løs blandt undertøj, nattøj, badekåber og meget mere til både damer og herrer.

20. marts 2017

CAPMAN OG TK DEVELOPMENT ER NYE PARTNERE I RINGSTED OUTLET

TK Development og CapMan er nye partnere i Ringsted Outlet

CapMan Nordic Real Estate-fonden har erhvervet en 50-%-ejerandel af Ringsted Outlet fra Miller Developments og indgår i et partnerskab med det danske ejendomsudviklingsselskab TK Development. Ringsted Outlet er det første og det førende outletcenter i Danmark. Hensigten med investeringen er at videreudvikle centret og de tilhørende serviceydelser, så det modsvarer stigende krav, og der er udarbejdet en ambitiøs treårsplan.

 

“Vi er glade for at kunne få mulighed for at være med i denne retailniche, der virkelig er i fremmarch i disse år. Outletcentrets vækstmuligheder er støt stigende, og der er adskillige muligheder for værdiskabelse, bl.a. gennem forbedring af udlejningsgraden og udbuddet af brands,” udtaler Torsten Bjerregaard, Senior Partner hos CapMan Real Estate.

”Vi har tidligere erfaring med TK Development fra vores samarbejde om BROEN Shopping i Esbjerg, og vi ser frem til at realisere Ringsted Outlets fulde potentiale sammen med dem,” tilføjer Torsten Bjerregaard.

Den positive udvikling forventes fortsat, og der er med CapMan udarbejdet en ambitiøs treårsplan for den videre udvikling og optimering af centret. Den operationelle manager af centret – Freeport Retail – er en aktiv del af denne proces. Et element er at forberede en potentiel udvidelse af centret med 5–7.000 m2.

Adm. direktør Frede Clausen fra TK Development udtaler: ”Vi føler os overbevist om Ringsted Outlets fortsatte potentiale, og vi glæder os til sammen med CapMan Real Estate at få det fulde potentiale omsat til virkelighed.”

Læs mere her:

ROC – TKD og CapMan nye ejere DK

15. juni 2016

GANT ÅBNER NY STOR BUTIK I RINGSTED OUTLET

Ringsted Outlet er stolte over at kunne præsentere det amerikanske brand Gant, som ny lejer i outlettet.
Lørdag den 9. april kl. 10.00 slår Gant dørene op til deres 325 m2 store butik.
Gant er et globalt livsstilsbrand, med rødder i den amerikanske østkyst, hvor brandet blev etableret i 1949. Gants design er elegant og tidsløst, og kvalitet og enkelthed har været den røde tråd i kollektionerne helt fra starten. Hos Gant forenes amerikanske designdyder med europæisk minimalistisk skrædderkunst. Alt lige fra tøjkollektionerne til accessories designes med Gants autentiske historie i baghovedet. I dag sælges Gant i over 70 lande og har 750 butikker globalt. I butikken i Ringsted Outlet vil Gant sælge Gant herre og dametøj.

8. april 2016

 

BOSS GRAND RE-OPENING

Torsdag den 7. april kl. 10.00 slår HUGO BOSS dørene op til deres helt nyrenoverede butik i Ringsted Outlet. Åbningsdagen vil blive fejret med champagne, chokolade og give-aways til de første 100 kunder.

5. april 2016

VILLEROY & BOCH ÅBNER I RINGSTED OUTLET

Torsdag den 31. marts åbner VILLEROY & BOCH deres nye butik i Ringsted Outlet.
Det er med stor glæde, at Ringsted Outlet kan byde velkommen til et klassisk og kendt livsstils brand som Villeroy & Boch, som har sit udspring helt tilbage fra 1748.
Villeroy & Boch har en lang tradition for, at skabe lækre miljøer til både hverdag og fest. Du kan dække dit bord med klassisk og elegant service fra Villeroy & Boch eller vælge et rustikt hverdagsservise som giver bordet lidt ekstra. Ud over service, vil butikken også have et stort udvalg af glas, bestik og tilbehør. Lige som de er stærke på porcelæn og pynt til de forskellige højtider.

30. marts 2016

GOLFMÆRKET GOLFINO ÅBNER NY BUTIK I RINGSTED OUTLET

Fredag den 4. marts slår GOLFINO dørene op til deres nye butik i Ringsted Outlet. Golfino er Europas markedsleder indenfor golftøj og har siden 1986 produceret tøj til golfbanen i høj kvalitet. Elegance, autentisk stil og sportslighed er definitionen på Golfinos koncept. Golfinos outfits er ikke kun ideelle for golfbanen, men er også perfekt til hverdagsbrug.

2. marts 2016