Nyheder

NYE ÅBNINGER I RINGSTED OUTLET

I foråret og sommeren 2017 byder vi velkommen til fire nye butikker i Ringsted Outlet.
Det tyske undertøjsmærke Schiesser, der udmærker sig med sin høje kvalitet og klassiske designs, åbner i slutningen af marts, og allerede ugen efter åbner Lindt chokolade deres første butik i Dannmark. I juni byder vi velkommen til Betty Barclay og til et af dansk modes helt store flagskibe, Ecco.

CAPMAN OG TK DEVELOPMENT ER NYE PARTNERE I RINGSTED OUTLET

TK Development og CapMan er nye partnere i Ringsted Outlet

CapMan Nordic Real Estate-fonden har erhvervet en 50-%-ejerandel af Ringsted Outlet fra Miller Developments og indgår i et partnerskab med det danske ejendomsudviklingsselskab TK Development. Ringsted Outlet er det første og det førende outletcenter i Danmark. Hensigten med investeringen er at videreudvikle centret og de tilhørende serviceydelser, så det modsvarer stigende krav, og der er udarbejdet en ambitiøs treårsplan.

 

“Vi er glade for at kunne få mulighed for at være med i denne retailniche, der virkelig er i fremmarch i disse år. Outletcentrets vækstmuligheder er støt stigende, og der er adskillige muligheder for værdiskabelse, bl.a. gennem forbedring af udlejningsgraden og udbuddet af brands,” udtaler Torsten Bjerregaard, Senior Partner hos CapMan Real Estate.

”Vi har tidligere erfaring med TK Development fra vores samarbejde om BROEN Shopping i Esbjerg, og vi ser frem til at realisere Ringsted Outlets fulde potentiale sammen med dem,” tilføjer Torsten Bjerregaard.

Den positive udvikling forventes fortsat, og der er med CapMan udarbejdet en ambitiøs treårsplan for den videre udvikling og optimering af centret. Den operationelle manager af centret – Freeport Retail – er en aktiv del af denne proces. Et element er at forberede en potentiel udvidelse af centret med 5–7.000 m2.

Adm. direktør Frede Clausen fra TK Development udtaler: ”Vi føler os overbevist om Ringsted Outlets fortsatte potentiale, og vi glæder os til sammen med CapMan Real Estate at få det fulde potentiale omsat til virkelighed.”

Læs mere her:

ROC – TKD og CapMan nye ejere DK

15. juni 2016

GANT ÅBNER NY STOR BUTIK I RINGSTED OUTLET

Ringsted Outlet er stolte over at kunne præsentere det amerikanske brand Gant, som ny lejer i outlettet.
Lørdag den 9. april kl. 10.00 slår Gant dørene op til deres 325 m2 store butik.
Gant er et globalt livsstilsbrand, med rødder i den amerikanske østkyst, hvor brandet blev etableret i 1949. Gants design er elegant og tidsløst, og kvalitet og enkelthed har været den røde tråd i kollektionerne helt fra starten. Hos Gant forenes amerikanske designdyder med europæisk minimalistisk skrædderkunst. Alt lige fra tøjkollektionerne til accessories designes med Gants autentiske historie i baghovedet. I dag sælges Gant i over 70 lande og har 750 butikker globalt. I butikken i Ringsted Outlet vil Gant sælge Gant herre og dametøj.

8. april 2016

 

BOSS GRAND RE-OPENING

Torsdag den 7. april kl. 10.00 slår HUGO BOSS dørene op til deres helt nyrenoverede butik i Ringsted Outlet. Åbningsdagen vil blive fejret med champagne, chokolade og give-aways til de første 100 kunder.

5. april 2016

VILLEROY & BOCH ÅBNER I RINGSTED OUTLET

Torsdag den 31. marts åbner VILLEROY & BOCH deres nye butik i Ringsted Outlet.
Det er med stor glæde, at Ringsted Outlet kan byde velkommen til et klassisk og kendt livsstils brand som Villeroy & Boch, som har sit udspring helt tilbage fra 1748.
Villeroy & Boch har en lang tradition for, at skabe lækre miljøer til både hverdag og fest. Du kan dække dit bord med klassisk og elegant service fra Villeroy & Boch eller vælge et rustikt hverdagsservise som giver bordet lidt ekstra. Ud over service, vil butikken også have et stort udvalg af glas, bestik og tilbehør. Lige som de er stærke på porcelæn og pynt til de forskellige højtider.

30. marts 2016

GOLFMÆRKET GOLFINO ÅBNER NY BUTIK I RINGSTED OUTLET

Fredag den 4. marts slår GOLFINO dørene op til deres nye butik i Ringsted Outlet. Golfino er Europas markedsleder indenfor golftøj og har siden 1986 produceret tøj til golfbanen i høj kvalitet. Elegance, autentisk stil og sportslighed er definitionen på Golfinos koncept. Golfinos outfits er ikke kun ideelle for golfbanen, men er også perfekt til hverdagsbrug.

2. marts 2016

 

OMSÆTNINGS- OG BESØGSTAL FORTSATTE MED AT STIGE I 2015

For Ringsted Outlet blev 2015 endnu et år med vækst på flere planer, med godt 1,5 millioner besøgende og en vækst i omsætningen på 14,7%. Dertil kommer 6 nye butiksåbninger i løbet af året: OBH Nordica åbnede i marts, børnetøjsmærket Phister & Philina/Racoon Outdoor i maj, det svenske mærke Happy Socks i juni, så fulgte The Body Shop og Peak Performance henholdsvis i august og året sluttede af med åbningen af Café The Burger i november. I 2016 forventes flere nye butiksåbninger og BOSS åbner i foråret deres helt nyrenoverede og udvidede butik. BOSS kan dog stadig købes i Ringsted Outlet under ombygningen, da de er rykket hen i en midlertidig butik.

20. januar 2016

 

BOSS UDVIDER BUTIKKEN I RINGSTED OUTLET

BOSS butikken i Ringsted Outlet skal være større og udvides derfor med hele 25%. Det store byggearbejde startede i december og forventes færdigt i midten af April. Selvom der bliver bygget i lokalerne kan der stadig købes BOSS i Ringsted Outlet. BOSS har nemlig åbnet en midlertidig butik ved siden af Rosendahl Holmegaard.

10. december 2015

 

 

RINGSTED OUTLET KAN BYDE VELKOMMEN TIL CAFÈ THE BURGER

Café The Burger er åbnet i Ringsted Outlet i nye lækre lokaler med den helt rigtige café stemning. Her finder du både lækre burgere, gode salater, kaffe og kager, samt Italiensk is. The Burger sætter pris på, at levere en unik smagsoplevelse til deres gæster. Burgerbollerne er af egen opskrift og bøffen af frisk hakkekød er krydret med egen blanding af krydderier. Da The Burger har fokus på, at tilberede burgere af høj kvalitet, bruger de altid de bedste og friskeste råvarer, for at give den bedste oplevelse. Kæden har flere restauranter på Sjælland og på Fyn med samme koncept. The Burger vil holde åbent fra kl. 10-21, alle ugens dage og tilbyder også take away.

15. november 2015

SPECIALPRIS TIL RINGSTED OUTLET

Ringsted Outlet fik Juryens Specialpris, da mere end 140 repræsentanter for dansk detailhandel torsdag var samlet for at kåre Danmarks bedste shoppingcenter – i Tivoli Hotel og Kongrescenter i København. Eventet blev atter afholdt af Detail Forum, Nordic Council of Shopping Centers (NCSC) og Institut for Centerplanlægning (ICP). De tre arrangører uddeler prisen til Danmarks bedste shoppingcenter hvert andet år.
Motiveringen for prisen lyder sådan her:
»Tidernes ugunst eller mangel på økonomisk opdrift har betydet, at der ikke er etableret særligt mange nye shoppingcentre i Danmark i de senere år.
At starte et nyt center i modvind kan tage pusten fra de fleste. Det kan gå begge veje.
Juryen er i sin bedømmelse af de 24 centre, der har deltaget i årets konkurrence blevet opmærksom på et center, som ikke har haft det nemt, men hvor det alligevel er lykkedes at skabe et unikt mix af butikker, som tiltrækker stadigt flere kunder fra et voksende opland.
På trods af en tiltagende konkurrence er det lykkedes centret at brænde igennem, hvorfor deltagerne i juryen har været enige om at lancere en ny pris.
Det er derfor en stor fornøjelse at kunne annoncere, at Juryens Specialpris – som måske aldrig bliver uddelt igen – går til en pioner i en forholdsvis ny gren af vor branche, idet vinderen af Juryens Specialpris er Ringsted Outlet«.

Centerchef for Ringsted Outlet, Jeanette Just Amdal, udtaler: “Vi er stolte over og glade for den store anerkendelse, vi har fået fra juryen. Det er ingen hemmelighed, at vi har haft meget blæst og modvind på vejen, og derfor er vi utrolig stolte af, at vi i dag er nået dertil, hvor vi regnes blandt de bedste centre i Danmark.”

Ringsted Outlet var nomineret som en af de tre finalister i kategorien Danmarks Bedste Shopping Center under 25.000 kvadratmeter, men prisen gik til Metropol i Hjørring, som fik den for anden gang. Ringsted Outlet var ligeledes nomineret som finalister i kategorierne Bedste parkeringsforhold og Danmarks Flotteste Center.

23. oktober 2015