Nyheder

RINGSTED OUTLET BYDER VELKOMMEN TIL H&M POP-UP OUTLET

Ringsted Outlet glæder sig til at byde H&M
pop-up outlet velkommen

Ringsted Outlet kan snart byde velkommen til H&M, der åbner en stor og flot Outlet-butik.
Arbejdet er i fuld gang og butikken forventes at åbne torsdag d. 24. august kl. 10.
Henover efteråret er der mange, spændende åbninger i Ringsted Outlet. En af dem er den svenske
modegigant H&M, der har valgt at placere sin første danske outlet i Ringsted. Center Manager Jeanette Jussing Amdal udtaler:
”Vi er meget stolte over, at H&M har valgt Ringsted Outlet til deres første outleteventyr i Danmark. Vi glæder os til at byde dem velkommen og selvom butikken i første omgang får status af en pop- up store, forventer vi at butikken bliver så stor en succes at eventyret fortsætter.”

Om åbningen af sit første danske outlet udtaler H&M:
”Hos H&M er vi glade for snart at kunne tilbyde kunder fra hele landet muligheden for at shoppe i vores pop-up outlet i Ringsted Outleby, som er en stærk handelsdestination. Vi stræber altid efter at tilbyde inspiration og de nyeste trends til vores kunder i de almindelige butikker. Det stiller ofte meget høje krav til udnyttelsen af de kvadratmeter, som butikkerne har til rådighed. Vores pop-up outlet skaber en bredere vifte af muligheder for at kunne differentiere vores varesortiment, og rokere varer rundt efter behov. Det giver os rig lejlighed til at have et endnu større fokus på en inspirerende kundeoplevelse. Samtidig giver det kunderne en unik chance for at finde et udvalg af vores varer til endnu bedre priser end normalt.
På den måde får endnu flere mulighed for at kunne købe ’mode og kvalitet til bedste pris – på bæredygtig vis og vi glæder os rigtig meget til at se, hvordan kunderne vil tage imod denne nye butiksform.”

LACOSTE ÅBNER NY STOR BUTIK I RINGSTED OUTLET

I midten af september slår Lacoste for første gang dørene op til en stor og splinterny butik i Ringsted Outlet. Brandet med krokodille ikonet, der er kendt verden over for deres moderne og sporty styles, kommer til at forhandle tøj og sko til både herre, dame og børn samt tasker og accessories til ekstra gode priser.

4. august 2017

DET AMERIKANSKE SNEAKERSBRAND SKECHERS ÅBNER I RINGSTED OUTLET

I slutningen af august åbner Skechers op for et sandt mekka for alle sneakerselskere. Skechers, som blev grundlagt i 1992 i Californien, har over de sidste 25 år vokset sig til et verdensomspændende brand med et bredt sortiment af sko til mænd, kvinder og børn. Butikken kommer til at have både mode-og fritidssko samt funktionelle løbe- og fitnesssko. Skechers er kendt for deres høje kvalitet, der kombinerer høj fodkomfort med en fantastisk pasform og med smart moderigtigt design i aktuelle farver.

Skechers åbner d. 18. august 2017 kl. 10.00

4. august 2017

KAPPA SLÅR DØRENE OP TIL NY BUTIK I RINGSTED OUTLET

D. 17. juli kl. 10 åbner KAPPA dørene op til deres nye outletbutik. Det italienske sports- og casual brand, som startede i 1916 i Torino, er kendt for deres letgenkendelige logo og deres retro styles. KAPPA sælges i dag over hele verden i både sports – og modebutikker og har gennem årtier været et af verdens førende brands inden for fodbold, ski, træning og meget mere.

Læs mere om KAPPA her

14. juli 2017

ECCO ÅBNER NY FLOT BUTIK I RINGSTED OUTLET

D. 1. juni kl. 10 slår en af verdens førende skomærker, danske ECCO, dørene op for en ca. 125 m2 ny stor butik. ECCO er kendt for sit stilrene design og høje komfort som bygger på dygtigt designhåndværk, læder af høj kvalitet og innovativ udviklingsteknologi. Indtil videre vil sortimentet bestå af sko til damer og herre (men det er ikke udelukket at butikken vil få børnesko, således at butikken er leveringsdygtig i fodtøj til hele familien!)

26. maj 2017

BETTY BARCLAY GROUP ÅBNER DERES FØRSTE OUTLET I DANMARK!

D. 1. juni kl. 10 åbner Betty Barclay op for en 125 m2 stor outletbutik fyldt med damemode som er indbegrebet af høj kvalitet, stil og moderne linjer. Under navnet Betty Barclay Group findes undermærkerne Betty Barclay, Betty & Co og Cartoon som på tværs, henvender sig til kvinder i alle aldersgrupper. Visionen er at klæde den moderne kvinde på, så hun føler sig velklædt og tilpas ved enhver lejlighed.

26. maj 2017

LEVI´S GRAND RE-OPENING

Onsdag den 24. maj kl. 10.00 slår Levi´s dørene op til deres helt nyrenoverede butik i Ringsted Outlet. Personalet glæder sig til at byde alle kunder velkommen i butikken, som er blevet federe og flottere end nogensinde.

22. maj 2017

DET SCHWEISISKE CHOKOLADEBRAND LINDT ÅBNER I RINGSTED OUTLET

Fredag den 7. april åbner LINDT chokolade deres første outletbutik i Danmark. Lindt har fremstillet noget af verdens fineste chokolade siden 1845 og deres kvalitetschokolade er kendt over hele verden. I butikken i Ringsted Outlet vil der både være chokolade til outletpriser og til almindelige vejledende priser, lige som der vil være et bredt udvalg af Lindts mange udsøgte produkter til både hverdag og årets forskellige højtider.

1. april 2017

DET TYSKE UNDERTØJSBRAND SCHIESSER ÅBNER I RINGSTED OUTLET

Fredag den 31. marts slår Schiesser dørene op til deres nye butik i Ringsted Outlet. Det tyske undertøjsbrand er kendt for deres høje kvalitet og deres enkle undertøjsmode, som er komfortabelt at bære og altid holder hvad det lover. I butikken i Ringsted kan man shoppe løs blandt undertøj, nattøj, badekåber og meget mere til både damer og herrer.

20. marts 2017

CAPMAN OG TK DEVELOPMENT ER NYE PARTNERE I RINGSTED OUTLET

TK Development og CapMan er nye partnere i Ringsted Outlet

CapMan Nordic Real Estate-fonden har erhvervet en 50-%-ejerandel af Ringsted Outlet fra Miller Developments og indgår i et partnerskab med det danske ejendomsudviklingsselskab TK Development. Ringsted Outlet er det første og det førende outletcenter i Danmark. Hensigten med investeringen er at videreudvikle centret og de tilhørende serviceydelser, så det modsvarer stigende krav, og der er udarbejdet en ambitiøs treårsplan.

 

“Vi er glade for at kunne få mulighed for at være med i denne retailniche, der virkelig er i fremmarch i disse år. Outletcentrets vækstmuligheder er støt stigende, og der er adskillige muligheder for værdiskabelse, bl.a. gennem forbedring af udlejningsgraden og udbuddet af brands,” udtaler Torsten Bjerregaard, Senior Partner hos CapMan Real Estate.

”Vi har tidligere erfaring med TK Development fra vores samarbejde om BROEN Shopping i Esbjerg, og vi ser frem til at realisere Ringsted Outlets fulde potentiale sammen med dem,” tilføjer Torsten Bjerregaard.

Den positive udvikling forventes fortsat, og der er med CapMan udarbejdet en ambitiøs treårsplan for den videre udvikling og optimering af centret. Den operationelle manager af centret – Freeport Retail – er en aktiv del af denne proces. Et element er at forberede en potentiel udvidelse af centret med 5–7.000 m2.

Adm. direktør Frede Clausen fra TK Development udtaler: ”Vi føler os overbevist om Ringsted Outlets fortsatte potentiale, og vi glæder os til sammen med CapMan Real Estate at få det fulde potentiale omsat til virkelighed.”

Læs mere her:

ROC – TKD og CapMan nye ejere DK

15. juni 2016