Nyheder

KUNDEUNDERSØGELSE 2017

Vi vil gerne sige tusind tak for alle de mange besvarelser vi har modtaget i vores kundeundersøgelse. Vi arbejder hele tiden med at forbedre shoppingoplevelsen for vores kunder og glæder os til at dykke ned i resultaterne. Vinderne af i alt 10 gavekort á 500,- er:

1.       Silvia Gonzalez, Ringsted
2.       Helle Grandjean, Ringsted
3.       Susan Friis, Horsens
4.       Louise Hove, Ringsted
5.       Marianne Lindskov Andersen, Borup
6.       Dorde Køhlert, Ringsted
7.       Nikolai Zobbe Ringsted, Holbæk
8.       Jesper Marinus Bertel Nielsen, Ringsted
9.       Helle Majgård Christensen, Sorø
10.     Brian Muhldorff, Charlottenlund

Alle vindere har fået direkte besked.

14. december 2017

NY BØRNESKATTEJAGT I DECEMBER

Prøv den nye jule-børneskattejagt i Ringsted Outlet. Julemanden har mistet al pynten til sit juletræ. Du skal sammen med hans hjælpere finde det igen i outletbyens butikker, og sørge for at juletræet bliver flot dekoreret og klar til jul. Børneskattejagten er gratis og udleveres i centerets børnebutikken.

Skattejagten løber fra 1. til og med 23. december, så længe lager haves.

5. december 2017

LUCIADAG I RINGSTED OUTLET

Kom til Luciadag i Ringsted Outlet, der i år står i børnenes tegn. Outletbyen får fint besøg af de kommende skolebørn fra Åkanden Børnehave. De har øvet og øvet, og det hele kulminerer i et fint luciaoptog gennem outletbyens centergade på selve Luciadagen onsdag d. 13. december kl. 16.

Optoget starter ved Guess Outlet.

4. december 2017.

NY KØKKEN OG- LIVSSTILSBUTIK ÅBNER I RINGSTED OUTLET

7. december kl. 10 slår ‘Kitchen Living Dining’ dørene op i Ringsted Outlet. I den 300 m2 store butik vil du kunne købe masser af kendte mærkevarer i en inspirerende verden af funktionelle designs og produkter til alt inden for køkken, bolig og bord. ‘Kitchen Living Dining’ forhandler en lang række store, kendte brands, der tilsammen dækker alle facetter af moderne livsstil. Varesortimentet afspejler tidens smag inden for køkkenudstyr og boligindretning og opfylder ønsket om æstetiske og funktionelle produkter til hjemmet – fra hoveddøren og hele vejen igennem alle boligens rum.

Butikken kommer til at forhandle kendte kvalitetsmærkevarer fra blandt andre Kähler, Södahl, Blomsterbergs og BITZ.

21. november 2017

RINGSTED OUTLET PRÆSENTERER: Pop FM møder Søs Fenger

Oplev Søs i en blanding af interview og koncert d. 23. november kl. 20-21, direkte fra Pop FM studiet i København. Du får lov at komme helt tæt på og opleve Søs sammen med 40 andre fans. Her giver hun en smagsprøve på sin kommende tour og nye album ”Vintermåne” og mellem numrene vil Pop FMs Marlene Steinhauer interviewe sangerinden.

Vil du ikke gå glip af denne oplevelse sammen med en god veninde? Så klik her og hop over på vores Facebookside for at deltage i konkurrencen om 2×2 billetter til koncerten. Vinderne vil blive trukket tirsdag d. 21. november kl. 12, og får direkte besked.

Det hele sendes selvfølgelig også live i radioen, så hvis du ikke bliver den heldige vinder, kan du stadig få en bid af oplevelsen derhjemme i stuen.

15. november 2017

BLACK FRIDAY i Ringsted Outlet bliver fyldt med guld, glimmer og gaveregn

Endnu engang er der lagt op til et brag af en guld-glitrende festdag, når Ringsted Outlet holder Black Friday fredag d. 24. november kl. 7-23. Vi tager, traditionen tro, hul på årets julehandel til et brag af en fest med årets bedste tilbud, guld, glimmer og gaveregn. Vi inviterer de morgenfriske til ekstra gode tilbud fra kl. 7-10 og er du blandt de første 400 gæster, byder vi på en lækker croissant og en kop kulsort kaffe. Hele dagen vil være tæt pakket med stærke tilbud og specielle timetilbud. Kl. 18.30 er der gaveregn, når vi slipper balloner fri med 75 gavekort med en samlet gevinst for over 10.000kr. Så der er masser af gode grunde til at kigge forbi outletbyen og spare lidt ekstra på årets julegaver.

Kan du heller ikke vente?
Fra 1. – 24. november tæller vi dagene ned Black Friday. Hver dag åbner vi en ny låge i kalenderen – hvor du kan være med i konkurrencen om fede præmier fra outlettets butikker. Klik her og vær med i dagens konkurrence.

1.november 2017

JULIE SANDLAU ÅBNER SMYKKEBUTIK I RINGSTED OUTLET

Inden længe slår Julie Sandlau dørene op for deres første outletbutik i Danmark. Der arbejdes på højtryk i det nye butikslokale, og butikken forventes at åbne i løbet af november – lige i tide til Black Friday.

Julie Sandlaus filosofi er at skabe en moderne, luksuriøs kollektion af smykker, som følger tidens trends på en klassisk og forfinet måde. Hvert smykke udtrykker en sofistikeret elegance med en refleksion af vintage skønhed. Den sjæl, som karakteriserer hver af Julie Sandlaus kollektioner, er et simpelt og elegant design udtrykt gennem tidløse silhuetter. Udtrykket er feminin skønhed, som karakteriseres ved gedigen håndværk med brugen af 925 sterlingsølv, 22 karat guldbelægning og ædelsten.

Julie Sandlau henter inspiration fra tværkulturelle trends og naturelementer fortolket igennem hendes skandinaviske, minimalistiske linse. Mens hun studerede jura og arbejdede som model, rejste Julie rundt i Østen. Under sin rejse opdagede hun en helende kinesisk plante – én af naturens perfekte designs. Bladets sarte silhuet forblev en inspiration, som Julie i 2002 valgte at gøre til sit personlige kendetegn og symbol for Julie Sandlaus “livets træ”.

23. oktober 2017

EFTERÅRSFERIEN I RINGSTED OUTLET

Efteråret er begyndt at sætte sit velkendte præg på det danske land, med kolde efterårsmorgener og gyldne strejf på træernes blade. Ringsted Outlet inviterer dig til at blive inspireret af efteråret og blive klar til alt hvad den nye sæson har at byde på, både til store og små. Vi har lagt rigeligt i kakkelovnen med gode tilbud, der kan holde alle varme på de kølige efterårsdage. Tilbuddene starter fredag d. 13. oktober og fortsætter helt til og med søndag d. 22. oktober.

I denne efterårsferie giver vi dig endnu mere at vælge i mellem og en ny sæson betyder skift af farver. Ikke kun naturen, men også tøjet i garderoben skifter farve og karakter når uldne sweatre og tykke cardigans rykker ind. Vi har derfor lagt rigeligt i kakkelovnen af gode tilbud, der kan holde alle varme på de kølige efterårsdage. Tøjbutikkerne bugner af lune efterårsnyheder, børnebutikkerne med flyverdragter og regntøj, outdoorbutikkerne med din nye vinterjakke og bolig- og livsstilsbutikkerne med køkkentøj, der kan gøre smagen i simreretten endnu bedre.

Hyggelige aktiviteter for børnene
Efterårsferien danner rammen for familiehygge og sjove aktiviteter. Vi elsker at forkæle børnene og har i denne efterårsferie hevet et par kreative aktiviteter ud af ærmet. Fredag d. 13. oktober starter vi den nye efterårsskattejagt op, som kan hentes, helt gratis, i alle centerets børnebutikker. Tirsdag kan du lave dit eget spøgelseslys i Noa Noa og torsdag kan du pynte boller i Le Creuset. Disse aktiviteter er ganske gratis. Hele ugen kan du kigge forbi Villeroy & Boch og male din egen tallerken eller krus. Det koster 30,- for tallerken og 20,- for krus. Alle aktiviteter gælder så længe lager haves. Når den lille sult melder sig, kan du lægge vejen forbi The Burger og få en lækker monsterburger børnemenu med fritter for kun 55,-

10. oktober 2017

ZWILLING HAR ÅBNET NY FLOT BUTIK I RINGSTED OUTLET

Ringsted Outlet kan endnu engang byde et stort internationalt brand velkommen i outletbyen. Den 1. oktober kl. 10 slår ZWILLING dørene op for første gang, med mange gode åbningstilbud, konkurrencer og goodiebags. Læg vejen forbi butikken og få ny inspiration og opdag værdien af god kvalitet og design.

Siden 1731 har tyske ZWILLING produceret knive og køkkenudstyr og er stadig ligeså passionerede omkring håndværket den dag i dag. ZWILLING, som er kendt over hele verden, forbindes med høj kvalitet, uovertruffen holdbarhed og et bredt sortiment i kategorien køkkenudstyr samt manicureredskaber. Stål er hovedingrediensen – og bearbejdning, produktion og klassiske designs er kernekompetencerne hos ZWILLING. Mærkerne Staub, Miyabi, Ballarini og Demeyere er også en del af ZWILLING og vil være en fast del af sortimentet i butikken i Ringsted.

11. september 2017

DANSKE MOSS COPENHAGEN ÅBNER NY BUTIK I RINGSTED OUTLET

D. 6. september 2017 slår Moss Copenhagen dørene op for første gang. Det danske modebrand er stiftet i København i 2009. Deres kollektioner tager udgangspunkt i minimalistiske skandinaviske trends, snit og gode kvaliteter. Målgruppen er pigen som leder efter et miks af gode basic-styles og en høj trendgrad, til priser som er yderst konkurrencedygtige.
Moss Copenhagen ønsker at skabe en unik shopping-oplevelse og derfor er butikken ikke indrettet efter et standardkoncept. Tværtimod er møbler og interiør håndplukket fra butikker og markeder, både i ind- og udland, hvilket skaber et univers som er helt sit eget. Butikken kommer til at føre kollektioner, som dækker alle kategorier inden for mode, inkl. accessories, sko og smykker.

30. august 2017