Nyheder

Efterårsferien i Ringsted Outlet

Efteråret er begyndt at sætte sit velkendte præg på det danske land, med kolde efterårsmorgener og gyldne strejf på træernes blade. Ringsted Outlet inviterer dig til at blive inspireret af efteråret og blive klar til alt hvad den nye sæson har at byde på, både til store og små. Vi har lagt rigeligt i kakkelovnen med gode tilbud, der kan holde alle varme på de kølige efterårsdage. Tilbuddene starter fredag d. 13. oktober og fortsætter helt til og med søndag d. 22. oktober.

I denne efterårsferie giver vi dig endnu mere at vælge i mellem og en ny sæson betyder skift af farver. Ikke kun naturen, men også tøjet i garderoben skifter farve og karakter når uldne sweatre og tykke cardigans rykker ind. Vi har derfor lagt rigeligt i kakkelovnen af gode tilbud, der kan holde alle varme på de kølige efterårsdage. Tøjbutikkerne bugner af lune efterårsnyheder, børnebutikkerne med flyverdragter og regntøj, outdoorbutikkerne med din nye vinterjakke og bolig- og livsstilsbutikkerne med køkkentøj, der kan gøre smagen i simreretten endnu bedre.

Hyggelige aktiviteter for børnene
Efterårsferien danner rammen for familiehygge og sjove aktiviteter. Vi elsker at forkæle børnene og har i denne efterårsferie hevet et par kreative aktiviteter ud af ærmet. Fredag d. 13. oktober starter vi den nye efterårsskattejagt op, som kan hentes, helt gratis, i alle centerets børnebutikker. Tirsdag kan du lave dit eget spøgelseslys i Noa Noa og torsdag kan du pynte boller i Le Creuset. Disse aktiviteter er ganske gratis. Hele ugen kan du kigge forbi Villeroy & Boch og male din egen tallerken eller krus. Det koster 30,- for tallerken og 20,- for krus. Alle aktiviteter gælder så længe lager haves. Når den lille sult melder sig, kan du lægge vejen forbi The Burger og få en lækker monsterburger børnemenu med fritter for kun 55,-

10. oktober 2017

ZWILLING HAR ÅBNET NY FLOT BUTIK I RINGSTED OUTLET

Ringsted Outlet kan endnu engang byde et stort internationalt brand velkommen i outletbyen. Den 1. oktober kl. 10 slår ZWILLING dørene op for første gang, med mange gode åbningstilbud, konkurrencer og goodiebags. Læg vejen forbi butikken og få ny inspiration og opdag værdien af god kvalitet og design.

Siden 1731 har tyske ZWILLING produceret knive og køkkenudstyr og er stadig ligeså passionerede omkring håndværket den dag i dag. ZWILLING, som er kendt over hele verden, forbindes med høj kvalitet, uovertruffen holdbarhed og et bredt sortiment i kategorien køkkenudstyr samt manicureredskaber. Stål er hovedingrediensen – og bearbejdning, produktion og klassiske designs er kernekompetencerne hos ZWILLING. Mærkerne Staub, Miyabi, Ballarini og Demeyere er også en del af ZWILLING og vil være en fast del af sortimentet i butikken i Ringsted.

11. september 2017

DANSKE MOSS COPENHAGEN ÅBNER NY BUTIK I RINGSTED OUTLET

D. 6. september 2017 slår Moss Copenhagen dørene op for første gang. Det danske modebrand er stiftet i København i 2009. Deres kollektioner tager udgangspunkt i minimalistiske skandinaviske trends, snit og gode kvaliteter. Målgruppen er pigen som leder efter et miks af gode basic-styles og en høj trendgrad, til priser som er yderst konkurrencedygtige.
Moss Copenhagen ønsker at skabe en unik shopping-oplevelse og derfor er butikken ikke indrettet efter et standardkoncept. Tværtimod er møbler og interiør håndplukket fra butikker og markeder, både i ind- og udland, hvilket skaber et univers som er helt sit eget. Butikken kommer til at føre kollektioner, som dækker alle kategorier inden for mode, inkl. accessories, sko og smykker.

30. august 2017

RINGSTED OUTLET BYDER VELKOMMEN TIL H&M POP-UP OUTLET

Ringsted Outlet glæder sig til at byde H&M
pop-up outlet velkommen

Ringsted Outlet kan snart byde velkommen til H&M, der åbner en stor og flot Outlet-butik.
Arbejdet er i fuld gang og butikken forventes at åbne torsdag d. 24. august kl. 10.
Henover efteråret er der mange, spændende åbninger i Ringsted Outlet. En af dem er den svenske
modegigant H&M, der har valgt at placere sin første danske outlet i Ringsted. Center Manager Jeanette Jussing Amdal udtaler:
”Vi er meget stolte over, at H&M har valgt Ringsted Outlet til deres første outleteventyr i Danmark. Vi glæder os til at byde dem velkommen og selvom butikken i første omgang får status af en pop- up store, forventer vi at butikken bliver så stor en succes at eventyret fortsætter.”

Om åbningen af sit første danske outlet udtaler H&M:
”Hos H&M er vi glade for snart at kunne tilbyde kunder fra hele landet muligheden for at shoppe i vores pop-up outlet i Ringsted Outleby, som er en stærk handelsdestination. Vi stræber altid efter at tilbyde inspiration og de nyeste trends til vores kunder i de almindelige butikker. Det stiller ofte meget høje krav til udnyttelsen af de kvadratmeter, som butikkerne har til rådighed. Vores pop-up outlet skaber en bredere vifte af muligheder for at kunne differentiere vores varesortiment, og rokere varer rundt efter behov. Det giver os rig lejlighed til at have et endnu større fokus på en inspirerende kundeoplevelse. Samtidig giver det kunderne en unik chance for at finde et udvalg af vores varer til endnu bedre priser end normalt.
På den måde får endnu flere mulighed for at kunne købe ’mode og kvalitet til bedste pris – på bæredygtig vis og vi glæder os rigtig meget til at se, hvordan kunderne vil tage imod denne nye butiksform.”

19. august 2017

LACOSTE ÅBNER NY STOR BUTIK I RINGSTED OUTLET

I midten af september slår Lacoste for første gang dørene op til en stor og splinterny butik i Ringsted Outlet. Brandet med krokodille ikonet, der er kendt verden over for deres moderne og sporty styles, kommer til at forhandle tøj og sko til både herre, dame og børn samt tasker og accessories til ekstra gode priser.

4. august 2017

DET AMERIKANSKE SNEAKERSBRAND SKECHERS ÅBNER I RINGSTED OUTLET

I slutningen af august åbner Skechers op for et sandt mekka for alle sneakerselskere. Skechers, som blev grundlagt i 1992 i Californien, har over de sidste 25 år vokset sig til et verdensomspændende brand med et bredt sortiment af sko til mænd, kvinder og børn. Butikken kommer til at have både mode-og fritidssko samt funktionelle løbe- og fitnesssko. Skechers er kendt for deres høje kvalitet, der kombinerer høj fodkomfort med en fantastisk pasform og med smart moderigtigt design i aktuelle farver.

Skechers åbner d. 18. august 2017 kl. 10.00

4. august 2017

KAPPA SLÅR DØRENE OP TIL NY BUTIK I RINGSTED OUTLET

D. 17. juli kl. 10 åbner KAPPA dørene op til deres nye outletbutik. Det italienske sports- og casual brand, som startede i 1916 i Torino, er kendt for deres letgenkendelige logo og deres retro styles. KAPPA sælges i dag over hele verden i både sports – og modebutikker og har gennem årtier været et af verdens førende brands inden for fodbold, ski, træning og meget mere.

Læs mere om KAPPA her

14. juli 2017

ECCO ÅBNER NY FLOT BUTIK I RINGSTED OUTLET

D. 1. juni kl. 10 slår en af verdens førende skomærker, danske ECCO, dørene op for en ca. 125 m2 ny stor butik. ECCO er kendt for sit stilrene design og høje komfort som bygger på dygtigt designhåndværk, læder af høj kvalitet og innovativ udviklingsteknologi. Indtil videre vil sortimentet bestå af sko til damer og herre (men det er ikke udelukket at butikken vil få børnesko, således at butikken er leveringsdygtig i fodtøj til hele familien!)

26. maj 2017

BETTY BARCLAY GROUP ÅBNER DERES FØRSTE OUTLET I DANMARK!

D. 1. juni kl. 10 åbner Betty Barclay op for en 125 m2 stor outletbutik fyldt med damemode som er indbegrebet af høj kvalitet, stil og moderne linjer. Under navnet Betty Barclay Group findes undermærkerne Betty Barclay, Betty & Co og Cartoon som på tværs, henvender sig til kvinder i alle aldersgrupper. Visionen er at klæde den moderne kvinde på, så hun føler sig velklædt og tilpas ved enhver lejlighed.

26. maj 2017

LEVI´S GRAND RE-OPENING

Onsdag den 24. maj kl. 10.00 slår Levi´s dørene op til deres helt nyrenoverede butik i Ringsted Outlet. Personalet glæder sig til at byde alle kunder velkommen i butikken, som er blevet federe og flottere end nogensinde.

22. maj 2017