Besøg outletbyen til sikker juleshopping

🖤

OPDATERET 19. DEC 2021
I vores hyggelige gågade kan du nyde både de funklende julelys og den friske luft, mens du shopper julegaver til hele familien. Du kan se aktuelle tilbud og juleinspiration fra outletbyens butikker lige HER.

Vi bytter julegaver helt til 24. januar 2022
Du kan rolig shoppe dine julegaver i Ringsted Outlet – vi har nemlig en lang byttefrist helt til 24. januar 2022, hvis uheldet skulle være ude, at blusen ikke passer eller der lå 2 ens under træet. Husk at få Ringsted Outlet byttemærke på gaven og at bonnen skal medbringes, hvis dette er et krav (fremgår af byttemærket)

Udvidede åbningstider i hele december
Vi har lange åbningstider både i hverdagen og i weekenden, så du har god tid til at shoppe – vi har nemlig åbent til kl. 20 i hele december. Vi opfordrer til at bruge hele outletbyens åbningstider. Se mere i infografikken nedenfor.
Vi forventer at have ekstraordinært travlt mellem jul og nytår og har derfor udvidet åbningstiderne yderligere fra 27.-30. december fra kl. 8-20.

Åbningstider julen 2021:
1.-23. december: 10-20
24.-26. december: LUKKET
27.- 30. december: 8-20
31. december: 10-14
1. januar: LUKKET

GODE RÅD TIL SIKKER SHOPPING I OUTLETBYEN
•Afsprit venligst dine hænder, når du går ind i butikkerne, og hold altid god afstand både rundt i butikken og ved kassen.
• Du skal bære mundbind i alle outletbyens butikker og restauranter – også ved take-away.
• Der er fastsat et max antal på, hvor mange kunder der må være i de individuelle butikker. Dette er tydeligt skiltet foran butikkerne. Hvis butikkens max er nået, kan du blive bedt om at vente udenfor. Vi håber, at du i disse tilfælde vil hjælpe os med at opretholde en god afstand – også imens du venter.
• Du skal vise coronapas ved frisørtid hos Hair Factory samt på alle indendørs serveringssteder og caféer, med undtagelse af take away. Dette gælder hos McDonald’s, The Burger & Espresso House.
• Coronapas er ikke et krav for at besøge butikkerne i Ringsted Outlet.
• Vi opfordrer til at du udnytter hele outletbyens åbningstid. Vi har ekstra lange åbningstider i hele december så du kan med fordel planlægge dit besøg uden for vores travleste timer.
• Har du symptomer på sygdom, så bliv hjemme og besøg os en anden dag.
• Følg altid sundhedsmyndighedernes gode råd mod coronavirus: Host eller nys i ærmet, vask dine hænder ofte eller brug håndsprit tit, og husk at holde afstand til personer omkring dig.
• Respektér reglerne i butikkerne. Der kan der være skiltet med forskellige retningslinjer, f.eks. indgang og udgang, hvilken vej I skal gå, m.v. Vi håber, at I vil være med til at opretholde og respektere disse af hensyn til jer selv, andre kunder og personalet i butikken.
• Alle retningslinjer er lavet både for din og personalets sikkerhed.

 

Infografikken viser de timer, hvor du med fordel kan planlægge at besøge outletbyen, baseret på indsamlet data. Vi tager forbehold for at situationen er en anden grundet vejret eller ekstraordinært mange besøgende.