Food

Der er rig mulighed for både at få noget at spise og drikke i Ringsted Outlet. Tag en pause på din shoppetur og lad batterierne op på vores café eller restaurant. Spisestederne er for hele familien og der er noget for enhver smag.

Hos Adrian i Brouer’s Food truck kan du købe et lækkert, mættende og vegansk måltid, der både tilfredsstiller smagsløgene og mætter godt. Fra den lille orange food truck på outletbyens ”torv” ved PompDeLux og Samsøe Samsøe, sælger Adrian friske Burritos med lækre hjemmelavede gryderetter. Adrian har øje for den gode smag og laver selv sin gryderetter fra bunden til sine Burritos.

Telefon: 40 42 24 00
Det ikoniske logo med de to buer er kendt verden over. I Ringsted Outlet finder du den største McDonald’s restaurant i Danmark med integreret McCafé, med plads til 300 spisende gæster samt en hyggelig legeplads og tilhørende spisepladser udenfor. McDonald’s, McCafé og McDrive åbent søndag-torsdag kl. 07.00-01.00 og fredag-lørdag 07.00-02.00.

Telefon 57 67 00 77
Hos THE BURGER finder du både lækre burgere, gode salater, kaffe og kager. The Burger stræber efter at levere en unik smagsoplevelse til deres gæster. Burgerbollerne er af egen opskrift, bøffen af frisk hakkekød, krydret med egen krydderblanding, og helt friske råvarer. Du har også mulighed for, at hente Take Away på café The Burger.

Telefon 57 60 30 90