Footwear

Shop sko til hele familien i Ringsted Outlet – altid med 30-70% rabat. Du finder et stort udvalg af fodtøj for enhver smag og til enhver anledning. Outletbyens butikker følger sæsonerne, så du kan finde gode tilbud på det du står og mangler netop nu fx sneakers og kondisko, vinterstøvler, gummistøvler eller sandaler – også til børn.

ECCO er et af verdens førende skomærker, kendt for stilrent design og sko med høj komfort. ECCO bygger sin succes på dygtigt designhåndværk, læder af høj kvalitet og innovativ teknologi. Virksomheden blev grundlagt i 1963 styrer hele fremstillingsprocessen fra skind til færdige sko. I butikken i Ringsted finder du både sko til mænd, kvinder og børn samt et udvalg af tasker og skopleje.

Telefon 57 64 17 43
Hos Josef Seibel finder du komfort, kvalitet og mærkevare – i en og samme sko. Josef Seibel er en af de førende skoproducenter i Tyskland, og butikken i Ringsted Outlet er den eneste Josef Seibel konceptbutik i Danmark. Butikken sælger sko til herre og damer fra følgende brands: Josef Seibel og Gerry Weber som alle lægger vægt på høj komfort, materialevalg og design.

Telefon 57 67 65 00
SKECHERS er kendt for stilfuldt og komfortabelt fodtøj som er kendt over hele verden både for deres livsstils-, mode- og fritidssko, men også som et performance skomærke med funktionelle løbe-, fitness-, walking og træningssko. Den store konceptbutik i Ringsted Outlet sælger sko med høj fodkomfort og fantastisk pasform til både mænd, kvinder og børn.

Telefon 57 60 30 20