Kids' fashion

Shop børnetøj, sko og tilbehør fra populære brands – altid med 30-70% rabat. I Ringsted Outlet finder du et stort udvalg af tøj til børn til enhver anledning og sæson. Outletbyens butikker følger nemlig sæsonerne, så du kan finde gode tilbud på netop det du står og mangler fx flyverdragter, termotøj, gummistøvler, skoletasker eller badetøj til familiens yngste.

Desigual er kendt for deres karakteristiske, optimistiske og farverige designs. Mærket startede i 1984 og La Vida es Chula – livet er fedt – er deres slogan og måden de opfatter mode og livet. Det beskriver hvordan man bør møde verden hver dag og afspejler brandet i en sjov, frisk og original måde at klæde sig på. I den 324 m2 store butik i Ringsted Outlet finder du tøj til både dame, herre og børn.

Telefon 34 10 66 91
GUESS startede op i 1981 med at producere jeans og har siden vokset sig til et globalt livsstilsbrand. I dag designer, markedsfører og sælger GUESS en bred kollektion af bl.a. moderne tøj, denim, tasker, ure og sko til både ham og hende. Du kan opleve Guess’ ikoniske univers i den 324 m2 store konceptbutik i Ringsted Outlet.

Telefon 57 67 00 20
I 1933 lancerede Lacoste deres første polo t-shirt og et ikon var skabt! Brandet med den lille krokodille udspringer fra René Lacoste og med hans visioner for brandet formår Lacoste at præsentere kollektioner præget af fransk elegance inspireret af sport. Lacostes styles kan bruges både på tennisbanen og til hverdag med et moderne snit, og tilbyder bevægelsesfrihed til stilbevidste mænd, kvinder og børn.

Telefon 33 13 40 63
Med udgangspunkt i LEGO® universet, som er kendt og elsket verden over, skaber Lego Wear tøjkollektioner til børn, som sætter kreativitet og kvalitet i højsædet. I butikken i Ringsted Outlet findes tøj i str. 74 – 152 til både piger og drenge. Udover det skønne LEGO Wear tøj, fører butikken også forskellige accessories som skoletasker, madkasser, drikkedunke og opbevaringskasser.

Telefon 27 24 26 33
Siden 1981 er Noa Noa vokset, og med fire årlige kollektioner cementerer Noa Noa kontinuerligt sin position som et unikt alternativ til det øvrige modebillede. Noa Noa Miniature kom naturligt til i 2003 med en børnetøjskollektion til piger i alderen 0-10 år, samt til drenge i alderen 0-4 år. Det er hverdagstøj og tøj til fest – alt sammen i naturlige materialer.

Telefon 57 67 00 40
Hos Phister & Philina // Racoon Outdoor, finder du skønt børnetøj til både inden- og udendørs brug. Phister & Philina er sjove prints og fint design i et farverigt univers af både bukser, kjoler og bluser til børn mellem 0-8 år. Racoon Outdoor er lækkert design og funktionelt kvalitetsovertøj til børn mellem 0-10 år.

Telefon 61 18 70 00
Tanken bag POMPdeLUX er enkel; de ville skabe tøj til børn i et lækkert design, af en høj kvalitet og til favorable priser. Og det har de gjort med stor succes siden 2006. Kollektionerne fra POMPdeLUX er altid skabt med stor vægt på kvalitet og materialer. Butikken i Ringsted Outlet er den eneste fysiske butik i Danmark, hvor det er muligt at få fingrene i styles fra tidligere kollektioner.

Telefon 22 46 71 67