Kids' fashion

Shop børnetøj, sko og tilbehør fra populære brands – altid med 30-70% rabat. I Ringsted Outlet finder du et stort udvalg af tøj til børn til enhver anledning og sæson. Outletbyens butikker følger nemlig sæsonerne, så du kan finde gode tilbud på netop det du står og mangler fx flyverdragter, termotøj, gummistøvler, skoletasker eller badetøj til familiens yngste.

Gant er et globalt livsstilsbrand med rødder i den amerikanske østkyst, hvor brandet blev etableret i 1949. Kollektionerne er elegante og tidløse og kvalitet og enkelthed er den gennemgående røde tråd. Gant forener amerikanske designdyder med europæisk minimalistisk skrædderkunst. I Ringsted Outlet finder du tøj til herre og dame, sko samt et udvalg af ure.

Telefon 45 97 42 23
GUESS startede op i 1981 med at producere jeans og har siden vokset sig til et globalt livsstilsbrand. I dag designer, markedsfører og sælger GUESS en bred kollektion af bl.a. moderne tøj, denim, tasker, ure og sko til både ham og hende. Du kan opleve Guess’ ikoniske univers i den 324 m2 store konceptbutik i Ringsted Outlet.

Telefon 57 67 00 20
Alt hvad hummel arbejder med tager afsæt i sport. Også hummels populære Kids-kollektion er centreret om sportswear - designet og produceret til aktive børns frie leg og bevægelse.
I butikken kan du både finde alt fra børnetøj og -sko til casual wear, sportstøj, træningstøj og sko til både mænd og kvinder.

Telefon 52 18 48 77
Siden 1933 har vi søgt at inspirere. Kreativitet skabt af vores grundlægger René Lacoste. Vi skaber hybrider af styles fra tennisbaner til gadehjørnet, hele vejen til modeshows. Designer ukonventionelle møder. Ikoniske poloer, originale samarbejder, nye kollektioner... Kreativiteten er en besættelse for os.

Telefon 33 13 40 63
Med udgangspunkt i LEGO® universet, som er kendt og elsket verden over, skaber Lego Wear tøjkollektioner til børn, som sætter kreativitet og kvalitet i højsædet. I butikken i Ringsted Outlet findes tøj i str. 92 – 152 til både piger og drenge. Udover det skønne LEGO Wear tøj, fører butikken også forskellige accessories som skoletasker, madkasser, drikkedunke og opbevaringskasser.

Telefon 27 24 26 33
Hos NAME IT stammer inspirationen fra børns ligefremme og umiddelbare tilgang til verden. Ved at se verden igennem deres øjne udspringer brandets kreativitet af børns store livsglæde og frie måde at tænke på og med det afsæt designer NAME IT tøj til både babyer, børn og tweens til enhver lejlighed og altid med stil. Butikkens sortiment er inddelt i 3 produktlinjer fra 0 til 12 år.

Telefon 57 60 01 65
Siden 1981 er Noa Noa vokset, og med fire årlige kollektioner cementerer Noa Noa kontinuerligt sin position som et unikt alternativ til det øvrige modebillede. Noa Noa Miniature kom naturligt til i 2003 med en børnetøjskollektion til piger i alderen 0-10 år, samt til drenge i alderen 0-4 år. Det er hverdagstøj og tøj til fest – alt sammen i naturlige materialer.

Telefon 57 67 00 40
Kollektionerne fra POMPdeLUX er altid skabt ud fra de nyeste tendenser og med unikke prints og detaljer i fokus. Der lægges vægt på kvalitet og materialer, og med det unikke Mix & Match koncept kan tøjet nemt matches på tværs af sæsoner. Butikken i Ringsted Outlet er den eneste fysiske butik i Danmark, hvor det er muligt at få fingrene i styles fra tidligere kollektioner.

Telefon 22 46 71 67