Living

Shop nyt til boligen fra alle dine favoritbrands –altid med 30-70% rabat. Du finder alt tilbehør til boligindretningen i Ringsted Outlet. Om du mangler ny inspiration til at sætte det sidste præg på indretningen af fx dagligstuen, soveværelset eller badeværelset eller om køkkenet trænger til en fuld opgradering af gryder, potter og pander finder du det hele samlet her, til ekstra gode priser.

Home & Cook er hele verdens leverandør af køkkenudstyr og husholdningsprodukter i absolut topkvalitet. I butikken finder du en lang række af verdenskendte kvalitetsmærker som Tefal, OBH Nordica, Nespresso og EMSA. Herudover fører Home & Cook også et stort udvalg i køkkenudstyr fra bl.a. Jamie Oliver. Uanset om du mangler en Actifry, kaffemaskine eller et strygejern kan du finde det i Home & Cook.

Telefon 57 67 07 27
Velkommen i ’Kitchen Living Dining’ - en inspirerende verden af funktionelle designs og produkter til alt indenfor køkken og bolig. Butikken i Ringsted Outlet forhandler en lang række store, kendte brands, der tilsammen dækker alle facetter af moderne livsstil. Fx Södahl, Zone Denmark, Morsø, Rosti, Blomsterberg, HOLM og BITZ. Varelageret i butikken er dynamisk, og der vil ofte være nye varer på hylderne fra dag til dag.

Telefon 30 89 92 06
Le Creuset er fransk køkkenudstyr, når det er allerbedst. Det handler om livs- og madglæde og eventyrlige madoplevelser. Det gedigne franske håndværk er blevet produceret i Frankrig med kærlighed i mere end 95 år. I butikken i Ringsted Outlet kan du være så heldig, at finde modeller på hylderne, som du ikke kan få andre steder. I butikken forhandles også den velkendte Screwpull samt den resterende kollektion af vintilbehør.

Telefon 88 16 81 90
Rosendahl | Holmegaard skaber produkter til boligen efter stolte skandinaviske kunsthåndværkstraditioner, hvor kreativitet og design går op i en højere enhed. I butikken i Ringsted Outlet finder du en lang række klassikere, varer der er udgået af detailhandlen og overproducerede varer. Udover Rosendahl og Holmegaards produkter fører butikken JUNA, Bjørn Wiinblad, Lyngby Porcelæn og Kähler.

Telefon 31 52 82 53
Siden 1731 har ZWILLING produceret knive og køkkenudstyr, samt manicureredskaber. Stål er hovedingrediensen – og bearbejdning, produktion og klassiske designs er kernekompetencerne hos ZWILLING. Produkterne er i høj kvalitet og med en uovertruffen holdbarhed. Mærkerne Staub, Miyabi, Ballarini og Demeyere er også en del af ZWILLING, og er en fast del af sortimentet i butikken i Ringsted Outlet.

Telefon 81 77 38 50