Men's fashion

Shop herremode fra alle de populære danske og internationale brands – altid med 30-70% rabat. Du finder et stort udvalg af tøj til mænd til enhver anledning – både hverdagstøj, arbejdstøj og tøj til fest. I outletbyens butikker finder du alt fra bukser, skjorter og T-shirts fra kendte brands, som sælger ud af deres overskydende varelagre fra indeværende eller tidligere sæsoner.

BOSS er indbegrebet af underspillet luksus. Hos BOSS forhandles både mens - og womenswear. I herrekollektionen kan du shoppe business- og aftenlooks, samt moderne sport- og leisurewear. Damekollektionen er kendetegnet ved feminine styles med et stærkt fokus på brug af fine materialer, detaljer og præcision i fremstillingen. Begge kollektioner er kendetegnet ved moderigtige silhuetter og tidløs elegance.

Telefon 57 66 80 33
I den eksklusive Calvin Klein butik finder du de velkendte produkter fra Calvin Kleins undertøjslinje, CK Underwear, og Calvin Klein Jeans. I afdelingen med Calvin Klein Jeans finder du et bredt udvalg af jeans, chinos, T-shirts, jakker, tasker og accessories. I afdelingen med CK Underwear kan du shoppe fra den ikoniske undertøjslinje men derudover også badetøj, t-shirts og nattøj.

Telefon 57 64 46 45
Companys er en dansk modekæde, som forhandler et stort udvalg af styles til den kvalitetsbevidste kvinde og mand. I butikken finder du mærker som InWear, Part Two, Soaked In Luxury, Casual Friday, Blend, Matíníque, Gestuz og Ichi. Companys klæder dig på til hverdag og fest, og du finder alt fra kjoler, strik til kølige dage og jeans med det helt rigtige fit.

Telefon 91 84 32 96
Fashion Factory Designer Outlet er Ringsted Outlets største multibrandbutik med en lang række populære danske og internationale mærker. Fashion Factory Designer Outlet har et kæmpe udvalg i tøj, sko og accessories til både mænd og kvinder. Du finder mærker som Selected Femme, Clean Cut, Solid!, Prepair, ONLY Carmakoma (str. 42-54), Soaked in Luxury, Second Female, RockandBlue, Just Female og Ichi.

Telefon 40 24 46 37
Gant er et globalt livsstilsbrand med rødder i den amerikanske østkyst, hvor brandet blev etableret i 1949. Kollektionerne er elegante og tidløse og kvalitet og enkelthed er den gennemgående røde tråd. Gant forener amerikanske designdyder med europæisk minimalistisk skrædderkunst. I Ringsted Outlet finder du tøj til herre og dame, sko samt et udvalg af ure.

Telefon 45 97 42 23
GUESS startede op i 1981 med at producere jeans og har siden vokset sig til et globalt livsstilsbrand. I dag designer, markedsfører og sælger GUESS en bred kollektion af bl.a. moderne tøj, denim, tasker, ure og sko til både ham og hende. Du kan opleve Guess’ ikoniske univers i den 324 m2 store konceptbutik i Ringsted Outlet.

Telefon 57 67 00 20
Jack & Jones er et dansk jeanswear brand, der startede i 1990 med en forkærlighed for jeans og denimwear. I dag dækker Jack & Jones hele palletten indenfor fashion trends. I butikken finder du tøj til alle livets anledninger fra jeanswear og urbant sportstøj til afslappede klassikere.

Telefon 57 61 61 82
Siden 1933 har vi søgt at inspirere. Kreativitet skabt af vores grundlægger René Lacoste. Vi skaber hybrider af styles fra tennisbaner til gadehjørnet, hele vejen til modeshows. Designer ukonventionelle møder. Ikoniske poloer, originale samarbejder, nye kollektioner... Kreativiteten er en besættelse for os.

Telefon 33 13 40 63
Levi Strauss er uden sammenligning verdens mest veletablerede jeansproducent. Historien om immigranten Levi Strauss, der søgte lykken i New York i 1847, er starten på historien om Levi’s jeans. Butikken har altid et stort udvalg i den populære 501 samt bælter, tasker, t-shirts og alle de andre kendte jeans til både drenge, piger, mænd og kvinder.

Telefon 57 67 16 11
Samsøe Samsøe har siden starten af 90’erne leveret flot designer tøj i verdensklasse til de danske forbrugere. Ud over deres egne kollektioner finder du i Samsøe Samsøe Outlet en lang række andre populære brands fra den danske og internationale modescene, f.eks. Envii, Vila, Hvisk, Wood Wood, Resumé, Les Deux, Forét & Second Female.

Telefon 35 28 51 13
Det etablerede danske mærke Signal er især kendt for sine kvalitetsvarer inden for casual beklædning. Signal forbindes med moderne skandinavisk design, som kan anvendes til både arbejde og fritid og anses som et unikt alternativ til det øvrige modebillede. I butikken i Ringsted Outlet sælges der damebeklædning i str. 36-46 og herrebeklædning i str. S – 3XL.

Telefon 57 61 57 61
Det verdensomspændende brand Superdry har, siden lanceringen i 2003, kun vokset sig større. Brandet har britisk oprindelse med inspiration hentet fra både japansk stil og amerikansk vintage. Superdry er et urban outerwear og denimmærke, som har vundet stor international anerkendelse. Butikken i Ringsted Outlet har kollektioner til både ham og hende, samt et udvalg af accesories.

Telefon 57 60 30 40