Sportswear

Shop sportstøj fra alle dine favoritbrands – altid med 30-70% rabat. I Ringsted Outlet finder du et stort udvalg af tøj til det aktive liv til ekstra gode priser. Om du står og mangler sko til løb, tøj til træning eller outdoor overtøj, kan du finde det hele i Ringsted Outlet. Outletbyens butikker følger sæsonerne, så du altid kan finde gode tilbud på lige det du står og mangler fx regntøj, vinterjakker, skitøj eller sommertøj til en tur i de norske fjelde.

Alt hvad adidas gør, tager afsæt i sport og brandets store og alsidige sportsportefølje spænder vidt blandt store globale sportsgrene som fx fodbold og løb. adidas når ud i verden på tværs af kulturer og er et af de mest anerkendte og ikoniske globale mærker, både på og udenfor banen. I butikken finder du sports og casual wear, samt sko til både herre, dame og børn.

Telefon 27 10 69 70
Brandnavnet Asics blev til som en forkortelse af den latinske sætning “Anima Sana in corpore Sano”, som betyder “A sound mind in a sound body”. Asics tilstræber sig derfor også på, at sprede sundhed og glæde ved at producere sko og active wear til det aktive liv. I butikken finder du løbesko, indendørssko, casual footwear, løbe -og fitnesstøj og active wear.

Asics telefon er midlertidigt ude af drift. Butikken kan imellem tiden kontaktes på deres butiksmail: Ringsted.Outlet@asics.com
Helly Hansen er et af verdens mest anerkendte mærker indenfor beklædning og fodtøj af høj kvalitet, til brug i en lang række udendørs- og vandsportsaktiviteter. Helly Hansen anses som en af verdens ledende producenter af varmt og vandtæt tøj og fodtøj. Butikken i Ringsted Outlet har, afhængigt af sæson, et udvalg af skitøj, outdoor, sejlsport, undertøj, regntøj og sko, som altid holder dig varm og tør.

Telefon 57 67 37 33
Alt hvad hummel arbejder med tager afsæt i sport. Også hummels populære Kids-kollektion er centreret om sportswear - designet og produceret til aktive børns frie leg og bevægelse.
I butikken kan du både finde alt fra børnetøj og -sko til casual wear, sportstøj, træningstøj og sko til både mænd og kvinder.

Telefon 52 18 48 77
Nike Factory Store i Ringsted Outlet er med sine over 400m2 outletbyens største butik og her kan du mærke historien om Nike – verdens største sportsbrand – på allernærmeste hold. I butikken finder du tøj og sko til det aktive liv – både løb og træning. Udvalget er stort og du kan shoppe kollektioner til både ham, hende og børn.

Tlf: 57 61 57 77 
Kærlighed til sport og naturen er de vejledende principper i Peak Performance, og har været det de sidste 35 år siden Peak Performance blev grundlagt i Åre i 1986, i hjertet af Sveriges store nordlige vildmark. Med kærligheden til det udendørs og det aktive liv skaber Peak Performance teknisk avanceret og innovativt skiudstyr, udendørsudstyr, golf – og træningstøj, samt tidløst casual wear.

Telefon 32 95 50 50
PUMA er et af verdens førende sportsmærker. De designer, udvikler, sælger og markedsfører fodtøj, beklædning og accessories og har igennem de sidste 65 år etableret sig som et brand, der laver hurtige produktdesigns, til de hurtigste atleter på planeten. PUMA tilbyder performance -og sportsinspirerede livsstilsprodukter indenfor kategorier som fodbold, løb, træning, fitness, golf og motorsport.

Telefon 89 87 83 40
SKECHERS er kendt for stilfuldt og komfortabelt fodtøj som er kendt over hele verden både for deres livsstils-, mode- og fritidssko, men også som et performance skomærke med funktionelle løbe-, fitness-, walking og træningssko. Den store konceptbutik i Ringsted Outlet sælger sko med høj fodkomfort og fantastisk pasform til både mænd, kvinder og børn.

Telefon 57 60 30 20