Underwear

Shop populære brands til den inderste del af din garderobe – altid med 30-70% rabat. I Ringsted Outlet finder du et stort udvalg af tøjet ”tættest på dig” og uanset hvilken type lingeri du foretrækker, kan du finde noget for enhver smag i Ringsted Outlet.

I den eksklusive Calvin Klein butik finder du de velkendte produkter fra Calvin Kleins undertøjslinje, CK Underwear, og Calvin Klein Jeans. I afdelingen med Calvin Klein Jeans finder du et bredt udvalg af jeans, chinos, T-shirts, jakker, tasker og accessories. I afdelingen med CK Underwear kan du shoppe fra den ikoniske undertøjslinje men derudover også badetøj, t-shirts og nattøj.

Telefon 57 64 46 45
Hunkemöller er Europas hurtigst voksende lingeribrand med over 800 butikker i 24 lande. Hunkemöller designer lingeri og casual wear som skiller sig ud, men der er noget for enhver smag. Produkterne følger altid de nyeste trends kombineret med høj kvalitet og en god pasform. I butikken finder du kollektioner fra tidligere sæsoner, samt et udvalg af basisvarer.

Telefon 72 73 71 35
SCHIESSER Outlet Store Ringsted har undertøj og nattøj til hele familien.
I mere end 140 år har Schiessers kunder haft tillid til den høje kvalitet, fine designs og den gode pasform. På de mere end 100 m2 i butikken, skaber Schiesser en reel shopping oplevelse med et mangfoldigt udvalg af mærkevarer i høj kvalitet – både til ham, hende og børn.

Telefon 30 50 53 56
Triumph har skabt lingeri siden 1886. Er du til smukke blonder, t-shirtbh’er eller skønne minimizere, så er Triumph noget for dig. Hos Triumph er komforten og detaljerne i fokus, og du kan altid finde en BH til netop dine behov, hvad end du har en lille eller stor barm. I butikken i Ringsted Outlet finder du et bredt udvalg af sportsbh’er, homewear, shapewear og nattøj.

Telefon 81 88 13 52
Wolford AG, der blev grundlagt i 1950 og er et førende globalt modebrand, der leverer legwear, lingeri og bodywear af høj bæredygtig kvalitet. Wolford designer og producerer udelukkende sine produkter i Europa (Østrig og Slovenien) og opfylder de højeste miljøkrav indenfor tekstilbranchen. I butikken finder du produkter fra tidligere kollektioner.

Telefon 57 67 62 00