Women's fashion

Shop damemode fra alle de populære danske og internationale brands – altid med 30-70% rabat. Du finder et stort udvalg af tøj til kvinder til enhver anledning – både hverdag, arbejde og fest. I outletbyens butikker finder du alt fra bukser, jakker og kjoler fra kendte brands, som sælger ud af deres overskydende varelagre fra indeværende eller tidligere sæsoner.

Betty Barclay er indbegrebet af stilfuld og sofistikeret damemode i høj kvalitet og moderne linjer. De tilbyder den moderne kvinde nutidige kollektioner med underbrands som Betty Barclay, Betty & Co, Cartoon og Vera Mont som alle forhandles i butikken. Deres mål er at forene moderne design og trends med en pasform, der er helt i top, så man føler sig velklædt og behageligt tilpas til enhver lejlighed.

Telefon 96 44 00 00
BOSS er indbegrebet af underspillet luksus. Hos BOSS forhandles både mens - og womenswear. I herrekollektionen kan du shoppe business- og aftenlooks, samt moderne sport- og leisurewear. Damekollektionen er kendetegnet ved feminine styles med et stærkt fokus på brug af fine materialer, detaljer og præcision i fremstillingen. Begge kollektioner er kendetegnet ved moderigtige silhuetter og tidløs elegance.

Telefon 57 66 80 33
By Malene Birger er et dansk modebrand, som designer tøj til kvinder. Kollektionerne består af klassiske og tidsløse silhuetter med legende og feminine detaljer, og kan styles alt efter behov – fra en dag på kontoret til en fest om aftenen. I butikken kan du finde tidligere kollektioner bl.a. de ikoniske Signature Flower accessories, men også sæsonrelevante styles herunder kjoler, strik, skjorter, bukser og meget mere.

Telefon 27 79 25 03
I den eksklusive Calvin Klein butik finder du de velkendte produkter fra Calvin Kleins undertøjslinje, CK Underwear, og Calvin Klein Jeans. I afdelingen med Calvin Klein Jeans finder du et bredt udvalg af jeans, chinos, T-shirts, jakker, tasker og accessories. I afdelingen med CK Underwear kan du shoppe fra den ikoniske undertøjslinje men derudover også badetøj, t-shirts og nattøj.

Telefon 57 64 46 45
Companys er en dansk modekæde, som forhandler et stort udvalg af styles til den kvalitetsbevidste kvinde og mand. I butikken finder du mærker som InWear, Part Two, Soaked In Luxury, Casual Friday, Blend, Matíníque, Gestuz og Ichi. Companys klæder dig på til hverdag og fest, og du finder alt fra kjoler, strik til kølige dage og jeans med det helt rigtige fit.

Telefon 91 84 32 96
Fashion Factory Designer Outlet er Ringsted Outlets største multibrandbutik med en lang række populære danske og internationale mærker. Fashion Factory Designer Outlet har et kæmpe udvalg i tøj, sko og accessories til både mænd og kvinder. Du finder mærker som Selected Femme, Clean Cut, Solid!, Prepair, ONLY Carmakoma (str. 42-54), Soaked in Luxury, Second Female, RockandBlue, Just Female og Ichi.

Telefon 40 24 46 37
Gant er et globalt livsstilsbrand med rødder i den amerikanske østkyst, hvor brandet blev etableret i 1949. Kollektionerne er elegante og tidløse og kvalitet og enkelthed er den gennemgående røde tråd. Gant forener amerikanske designdyder med europæisk minimalistisk skrædderkunst. I Ringsted Outlet finder du tøj til herre og dame, sko samt et udvalg af ure.

Telefon 45 97 42 23
GUESS startede op i 1981 med at producere jeans og har siden vokset sig til et globalt livsstilsbrand. I dag designer, markedsfører og sælger GUESS en bred kollektion af bl.a. moderne tøj, denim, tasker, ure og sko til både ham og hende. Du kan opleve Guess’ ikoniske univers i den 324 m2 store konceptbutik i Ringsted Outlet.

Telefon 57 67 00 20
Siden 1933 har vi søgt at inspirere. Kreativitet skabt af vores grundlægger René Lacoste. Vi skaber hybrider af styles fra tennisbaner til gadehjørnet, hele vejen til modeshows. Designer ukonventionelle møder. Ikoniske poloer, originale samarbejder, nye kollektioner... Kreativiteten er en besættelse for os.

Telefon 33 13 40 63
Levi Strauss er uden sammenligning verdens mest veletablerede jeansproducent. Historien om immigranten Levi Strauss, der søgte lykken i New York i 1847, er starten på historien om Levi’s jeans. Butikken har altid et stort udvalg i den populære 501 samt bælter, tasker, t-shirts og alle de andre kendte jeans til både drenge, piger, mænd og kvinder.

Telefon 57 67 16 11
Masai designer tøj til kvinder, som foretrækker en feminin og personlig stil, med et unikt udtryk og en garderobe i høj kvalitet. Masai mixer de klassiske styles med abstrakte mønstre og prints inspireret af naturen, kunst og arkitektur. Kollektionerne, pasformer, farver og mønstre er inspireret af kvinder fra hele verden.

Telefon 81 77 68 90
MESSAGE er en dansk modekæde, der altid bestræber sig på at tilbyde det bedste indenfor tøj, sko og accessories, hvor personalet altid er parat til at inspirere og hjælpe dig med at skabe din personlige stil. I butikken finder du blandt andet mærker som mbyM, Global Funk, Frakment, D’ahrling og Project Unknown.

Telefon 96 23 22 74
Moss Copenhagen er et dansk modebrand, stiftet i København i 2009. Kollektionerne fokuserer på minimalistiske skandinaviske trends, snit og gode kvaliteter og dækker på tværs af kategorier inkl. accessories, sko og smykker.

Telefon 40 16 45 19
Siden 1981 er Noa Noa vokset, og med fire årlige kollektioner cementerer Noa Noa kontinuerligt sin position som et unikt alternativ til det øvrige modebillede. Noa Noa Miniature kom naturligt til i 2003 med en børnetøjskollektion til piger i alderen 0-10 år, samt til drenge i alderen 0-4 år. Det er hverdagstøj og tøj til fest – alt sammen i naturlige materialer.

Telefon 57 67 00 40
ONLY designer inspirerende kollektioner, der inkorporerer sæsonens stærkeste tendenser med det helt særlige ONLY-touch. I ONLY butikken kan du gå på opdagelse i de mange styles, lækre tendenser og unikke items. Her finder du et kæmpe udvalg af bukser, blazere, kjoler, toppe, T-shirts, strik, accessories og meget mere.

Telefon 87 98 10 30
Kollektionerne fra Pieces byder på et bredt udvalg af styles og accessories, som følger de seneste trends tilsat ekstra flair via farve, smukke prints og unikke detaljer - til en fornuftig pris. PIECES henvender sig til alle typer af piger, der vil følge de nyeste trends og samtidig fastholde deres helt eget look indenfor alle tænkelige kategorier af kjoler, toppe, jeans, tasker, sko, halstørklæder og smykker.

Telefon 57 61 85 47
Samsøe Samsøe har siden starten af 90’erne leveret flot designer tøj i verdensklasse til de danske forbrugere. Ud over deres egne kollektioner finder du i Samsøe Samsøe Outlet en lang række andre populære brands fra den danske og internationale modescene, f.eks. Envii, Vila, Hvisk, Wood Wood, Resumé, Les Deux, Forét & Second Female.

Telefon 30 44 68 37
Det verdensomspændende brand Superdry har, siden lanceringen i 2003, kun vokset sig større. Brandet har britisk oprindelse med inspiration hentet fra både japansk stil og amerikansk vintage. Superdry er et urban outerwear og denimmærke, som har vundet stor international anerkendelse. Butikken i Ringsted Outlet har kollektioner til både ham og hende, samt et udvalg af accesories.

Telefon 57 60 30 40
Wolford AG, der blev grundlagt i 1950 og er et førende globalt modebrand, der leverer legwear, lingeri og bodywear af høj bæredygtig kvalitet. Wolford designer og producerer udelukkende sine produkter i Europa (Østrig og Slovenien) og opfylder de højeste miljøkrav indenfor tekstilbranchen. I butikken finder du produkter fra tidligere kollektioner.

Telefon 57 67 62 00