Besøg Brouer’s foodtruck i Ringsted Outlet

JULI 2020

Adrian Brouer Andersen, som er lokal og bor i Ringsted, giver nu outletbyens gæster mulighed for at prøve et bæredygtigt og vegansk måltid, der både tilfredsstiller smagsløgene og mætter godt. Fra sin lille orange foodtruck på outletbyens ”torv” og under mottoet ”Mad med mere, mad til flere”, sælger han sine ”klemmer”, som er nordisk inspirerede fladbrød med lækkert fyld. Du kan vælge imellem græskar, kikærter eller chipotle – og de smager alle fantastisk! Smagen er nemlig det aller vigtigste for Adrian, kombineret med bæredygtighed. Råvarerne er valgt på den baggrund, men også emballagens vej videre i systemet er der tænkt over. Du finder ingen plastflasker hos Brouer’s og alle kaffekopper og ølkrus er komposterbare.

I foodtrucken kan du købe forskellige kolde og varme drikke bl.a. lækker økologisk og bæredygtig kaffe med en nøddeagtig smag og noter af chokolade. Til den søde tand kan Adrian servere en græskar Triffle.

Du finder Brouer’s på pladsen ved PompDeLux og Samsøe&Samsøe alle dage fra kl. 9-19 – indtil videre til og med 31. august 2020.