Brug vinterferien i Ringsted Outlet

Tag hele familien med i Ringsted Outlet i vinterferien, hvor du finder masser af gode tilbud. Vi starter allerede de gode tilbud fredag den 7. februar, og de gælder helt til og med den 23. februar.

Se alle de gode vinterferietilbud lige HER

Udover alle de gode tilbud er der også fine aktiviteter til børn og konkurrencer – læs mere om dem herunder.

Skattejagt – pynt fastelavnsriset

Gå på opdagelse i 5 af outletbyens butikker og find fastelavnspynt. Når alle klistermærkerne er samlet, kan der hentes en lille præmie og du kan deltage i konkurrencen om biografbilletter til MovieHouse Ringsted. Skattejagten kan hentes i LEGO Wear, PompdeLux, Noa Noa, Phister & Philina og Puma. Skattejagten gælder fra den 3. februar til og med den 23. februar, så længe lager haves.

Noa Noa – dekorér din egen dyremaske

Hos Noa Noa kan børnene dekorere deres egen fine dyremaske. Hver dag mellem kl. 10-15 fra mandag den 10. februar – så længe lager haves.

Haribo
I Haribo er der mulighed for at få gratis kakao med skumfiduser hver dag i vinterferien mellem kl. 14-17. Fra den 7.-23. februar.

Superdry

Hos Superdry kan alle børn ifølge med en voksen få et lille bæger med popcorn. Hver lørdag og søndag i uge 7 og 8.

Le Creuset

I Le Creuset kan du komme ind dog smage lækkert nybagt grydebrød mandag-fredag i uge 7 mellem kl. 13-15. Samtidig kan du i både uge 7 og 8 være med i konkurrencen om en støbejernsgryde til en værdi af 1.899,-

Lego Wear

Hos LEGO Wear skal der tælles legomænd. Find alle de små legomænd, der er gemt i butikken og deltag i konkurrencen om en valgfri bluse til en værdi af max. 200,-. Der trækkes en vinder i både uge 7 og 8.

The Burger

Læg vejen forbi Café The Burger, hvis du har brug for noget til den søde tand. Her kan du købe en gammeldags fastelavnsbolle med creme og glasur, serveret med æblekompot og dertil en varm kakao med flødeskum for 69,-. Ønsker du kaffe i stedet for kakao er prisen 59,-