Efterårsferie i Ringsted Outlet

Ringsted Outlet inviterer dig til efterårsferie med inspiration til den nye sæson – både til store og små. Vi har lagt rigeligt i kakkelovnen med gode tilbud, der kan holde alle varme på de kølige efterårsdage. Tilbuddene starter fredag d. 12. oktober og fortsætter til og med søndag d. 21. oktober.

En ny sæson betyder skift af farver. Ikke kun i naturen, men også tøjet i garderoben skifter farve og karakter, når uldne sweatre og tykke cardigans rykker ind. Tøjbutikkerne bugner af lune efterårsnyheder, børnebutikkerne med flyverdragter og regntøj, outdoorbutikkerne med din nye vinterjakke og bolig- og livsstilsbutikkerne med køkkentøj, der kan gøre smagen i simreretten endnu bedre.

Hyggelige aktiviteter for børnene
Efterårsferien danner rammen for familiehygge og sjove aktiviteter. Vi elsker at forkæle børnene og har i denne efterårsferie hevet et par kreative aktiviteter ud af ærmet. Derfor ser aktivitetsprogrammet for ugen sådan ud:

Tirsdag d. 16. oktober i Noa Noa kan du lave dit eget spooky spøgelseslys med det sjove Foam Clay helt gratis.
Torsdag d. 18. oktober fra kl. 11-14 i Le Creuset kan du pynte din egen skelet småkage lige som du har lyst til. Skal den være uhyggelig? Eller måske glad? Du bestemmer og aktiviteten er helt gratis.

Hele ugen fra 12-21. oktober kan du kigge forbi:
Børnebutikkerne hvor den nye efterårsskattejagt starter op, og kan hentes helt gratis.
The Burger og få en lækker monsterburger børnemenu med fritter for kun 55,- hvis sulten melder sig. Tilbuddet gælder til børn op til 12 år.
Villeroy & Boch og male din egen tallerken eller krus. Det koster 40,- for tallerken og 30,- for krus.
Phister & Philina og lave din egen halloween ballon med scary ansigt – enten som et græskar (orange ballon) eller et spøgelse (hvid ballon). Aktiviteten er gratis.
Zwilling og få et lækkert efterårsæble.
Lego Wear og gætte hvor mange klodser der er i glaskuben og vind et gavekort på 300,- til Lego Wear butikken.

Alle aktiviteter gælder så længe lager haves. Alle børn kan være med ifølge med en voksen.