NEW OPENING: Espresso House

NOVEMBER 2021
Fredag d. 12. november kl. 9.30 kan Espresso House for første gang slå dørene op til deres nye, hyggelige kaffebar i Ringsted Outlet og forkæler alle med et lækkert åbningstilbud.

Hos Espresso House brænder de for god kaffe, glade gæster og hyggelige kaffebarer. Med en ambition om at skabe verdens bedste kaffeoplevelse til verdens bedste gæster, er det vigtigt at kunne tilbyde rigtig god kaffe i et rigtigt hyggeligt miljø – og det er lige præcis dét, Espresso House kan. Kaffebaren i Ringsted Outlet får plads til 123 gæster og er indrettet med hyggelige siddeområder, hvor der både er plads til hele familien, en kaffedate eller en stille stund alene. Læs mere om Espresso House HER.

For Espresso House betyder kaffe rigtigt meget. Men deres hjerter brænder også for andre varme og kolde drikke, smagfuldt bagværk og lækre sandwich og salater, som også bliver serveret i kaffebaren i Ringsted Outlet. Fælles for det hele er den høje kvalitet og gode smag. Besøg den nye kaffebar fra på fredag og prøv selv! Espresso House har et ekstra godt åbningstilbud på Caffé Latte til 25,- og kanelsnurre til 10,- ved køb af en varm drik. (Gælder til og med 18. november, så længe lager haves)