3 nye butiksåbninger og masser af sommergæster i Ringsted Outlet

Ringsted Outlet oplever en positiv udvikling både på besøgende og omsætning, og kan derudover byde velkommen til flere nye butikker henover sommeren.

Masser af smil og glade feriegæster er hvad der møder én, når man går en tur igennem outletbyens gader i disse dage. Der bliver sommershoppet på livet løs og masser af turister – særligt fra Sverige og Norge vælger at lægge vejen forbi Ringsted Outlet i deres sommerferie. Men det er ikke kun i de lune sommermåneder at outletbyen fyldes med købelystne gæster. 2 mio. besøgende har lagt vejen forbi de sidste 12 måneder og det kan mærkes i butikkerne og på den samlede omsætning, som er steget med 11% år til dato.

3 nye butiksåbninger og måske flere på vej
Sommeren byder desuden på flere nye butiksåbninger, som alle styrker fashionkategorien – både til mænd og kvinder:

Triumph
Fredag d. 5. juli kunne Triumph slå dørene op til deres eneste outletbutik i Danmark. Det kendte undertøjsmærke er et spændende supplement til undertøjskategorien i outletbyen og den fine outletbutik kan tilbyde alt fra forførende lingeri og lækkert undertøj til komfortabelt nattøj og homewear.

ONLY
Torsdag d. 18. juli glæder vi os til at kunne byde Bestsellerbrandet ONLY velkommen, i deres nye 327 m2 store outletbutik, som bliver brandets første i Danmark. I det rummelige butikslokale kommer du til at kunne gå på opdagelse i de mange styles, lækre tendenser og unikke items. Denimstyles er en fast del af ONLYs kollektioner men udover denim, får du desuden mulighed for at gå på jagt i det store udvalg af bukser, blazere, kjoler, toppe, T-shirts, strik, accessories og meget mere.

Bertoni
Torsdag d. 18. juli kan vi ligeledes byde velkommen til Bertoni, som kommer til at kunne hjælpe herrerne med at finde de helt rigtige skjorter og jakkesæt med et skræddersyet design, en moderne pasform, samt et skarpt skandinavisk udtryk. I den nye butik vil du kunne finde alt fra hverdagsjakkesæt til formelle jakkesæt, til skjorter, strik og accessories. Butikken inviterer til et brag af en åbningsfest fra torsdag d. 18. juli til og med søndag d. 21. juli.

Outletbyen er på nuværende tidspunkt 93% udlejet, hvilket gør at der skal tænkes i nye baner når nye brands melder deres ankomst og gerne vil åbne i Ringsted Outlet. Derfor har en omrokering og optimering af lejersammensætningen været nødvendig, for fx at gøre plads til de 3 nye brands der åbner henover sommeren.

Læs mere om alle de nye butiksåbninger i Ringsted Outlet lige her:

Triumph
ONLY
Bertoni