Handelsbetingelser

Dokumentversion 1.4
Publiceret 12. september 2022

Handelsbetingelser, herunder leveringsbetingelser, fortrydelses- og reklamationsret, samt persondatapolitik ved køb af gavekort & tilmelding til nyhedsbrev:

BETALING

Ringsted Outlet Center P/S modtager betaling med Dankort, VISA, MasterCard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Ringsted Outlet Center P/S bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. SSL er den højest mulige standard for kryptering og sikkerhed ved betaling med kreditkort på internettet, og det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

LEVERING

Gavekortet sendes med PostNord Quickbrev. Leveringen koster kr. 40,- (pr. ordre).
Forsendelse kun i Danmark. For levering udenfor Danmark, kontakt os venligst på info@ringstedoutlet.dk.

LEVERINGSTIDER

Gavekort sendes dagligt på hverdage inden kl. 15.00.
Med Quickbrev forsendelse leveres gavekort på 1-2 hverdage.

AFHENTING PÅ CENTERKONTORET

Gavekort bestilt online mandag – torsdag kan afhentes på centerkontoret næste dag efter kl. 12.00.
Gavekort bestilt online fredag – søndag kan afhentes på centerkontoret den efterfølgende mandag efter kl. 12.00.
Gavekort bestilt på helligdage kan afhentes på centerkontoret den førstkommende hverdag efter kl. 12.00.

Ringsted Outlets centerkontor er placeret på første sal over BOSS og kontorets åbningstider er følgende:
Mandag-fredag 9.00-15.00.
Kontoret holder lukket på nationale helligdage og grundlovsdag.

Medbring en kopi af din ordrebekræftelse som dokumentation ved afhentning.

FORTRYDELSESRET

Fortryder du købet af et gavekort, skal det anmeldes til os senest 14 dage efter købet. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@ringstedoutlet.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her

Fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor du modtager gavekortet.
Varen skal returneres til os i samme stand, som ved modtagelsen.

Returnering skal ske til følgende adresse:
Ringsted Outlet Center P/S
Klosterparks Allé 1
4100 Ringsted

Husk at vedlægge oplysninger, der gør det muligt for os at identificere dig: navn, adresse og telefonnummer. Ordrebekræftelsen bedes medsendt. De forsendelsesomkostninger, der påbeløber returnering af et gavekort, dækkes af kunden. Ringsted Outlet Center P/S er ikke ansvarlig for gavekort der returneres, og som ikke når frem til os. Når du har sendt et gavekort retur til ovenstående adresse, krediterer vi det betalte beløb og indsætter pengene på din konto senest 8 dage efter modtagelsen.

REKLAMATION

Ønsker du at reklamere over en vare, hvormed gavekort er købt, bedes du henvende dig i den butik varen er købt.
Klagemuligheder: Har du en klage over gavekort købt hos Ringsted Outlet Center P/S, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/ Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@ringstedoutlet.dk

PERSONDATA

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved køb af gavekort. I dette tilfælde indsamles oplysninger om navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Vi har pligt til at gemme disse oplysninger i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev, giver du dit samtykke til, at vi må gemme din e-mail adresse og sende dig nyhedsbreve indeholdende nyheder, artikler, info om events og tilbud fra Ringsted Outlet.
Du kan altid afmelde din mail nyhedsbrevet enten ved linket i nyhedsmailen eller ved, at skrive til info@ringstedoutlet.dk

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Ringsted Outlets Centerkontor via mail info@ringstedoutlet.dk.

Center Manageren og ansatte i afdelingen for online og nethandel for Ringsted Outlet Center P/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på ringstedoutlet.dk er Ringsted Outlet Center P/S, Klosterparks Allé 1, 4100 Ringsted.

Vi tager alle forholdsmæssige sikkerhedsforanstaltninger således personoplysninger håndteres og opbevares forsvarligt. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
I tilfælde af vi bliver bekendt med et brud på persondatasikkerheden, giver vi uden unødig forsinkelse besked til Datatilsynet og til de personer, hvis oplysninger er berørt af sikkerhedsbruddet.