Hyggelig efterårsshopping i Ringsted Outlet

OKTOBER 2020

Besøg Ringsted Outlet i efterårsferien fra d. 9. oktober – 18. oktober 2020 og find gode tilbud og inspiration til den nye sæson – både til store og små. Gå på opdagelse i sæsonens lune nyheder hvad enten du leder efter uldne sweatre og tykke cardigans, overtøj til hele familien eller måske det helt rigtige udstyr til efterårets tryllerier i køkkenet. Hvis du skal udforske naturen eller måske intensivere efterårets træning, finder du også det helt rigtige udstyr i outletbyens sport- og outdoor butikker. Se alle tilbuddene HER.

Gode tilbud i outletbyens butikker og hyggelig stemning i centergaden.
Når du besøger outletbyen i efterårsferien, kan du opleve den hyggelige efterårsstemningen i centergaden og vi glæder os over, at kunne invitere til 10 dage med efterårshygge og gode tilbud, hvor der er god tid til at shoppe og derfor god mulighed for at passe på hinanden.

Sikker Shopping
Vi skal stadig passe på hinanden og derfor har vi samlet et par gode råd til sikker shopping i outletbyen.
• Følg altid sundhedsmyndighedernes råd mod coronavirus. Host eller nys i ærmet, vask dine hænder ofte eller brug håndsprit tit og husk at holde afstand til personer omkring dig.

• Der fastsat et max antal på, hvor mange personer, der må være i de individuelle butikker inkl. ansatte. Dette er tydeligt skiltet foran butikkerne. Hvis der er det antal personer, som er tilladt i en butik, kan du blive bedt om at vente udenfor. Vi håber, at du i disse tilfælde vil hjælpe os med at opretholde en god afstand – også imens du venter. Hvis du vil undgå risikoen for at skulle vente i kø, anbefaler vi at du besøger os uden for vores travleste timer. Se venligst infografikken nedenfor, som er gældende fra 9.-18. oktober 2020.

• Respektér reglerne i butikken. I butikkerne kan der være skiltet med forskellige retningslinjer, f.eks. indgang og udgang, hvilken vej I skal gå, m.v. Vi håber, at I vil være med til at opretholde og respektere disse af hensyn til jer selv, andre kunder og personalet i butikken.

• Respektér restriktionerne for restauranter og caféer, foreløbigt gældende til og med 31. oktober 2020, hvor du skal du have mundbind på, når du går og står på et serveringssted, hvor der er siddepladser. I Ringsted Outlet gælder dette på CAFÈ THE BURGER & MCDONALD’S.

• Afsprit venligst dine hænder, når du går ind i butikkerne, og hold altid god afstand både rundt i butikken og ved kassen.

• Alle retningslinjer er lavet både for din – og personalets sikkerhed.

Åbningstider:
Mandag-søndag 10-19
The Burger følger egne åbningstider. McDonald’s lukker for spisende gæster kl. 22, men du kan hente Take Away i restauranten indtil kl. 01 ligesom McDrive er åben som normalt.

Infografikken viser de timer, hvor du med fordel kan planlægge at besøge outletbyen, baseret på indsamlet data. Vi tager forbehold for at situationen er en anden grundet vejret eller ekstraordinært mange besøgende.