Sikker juleshopping i Ringsted Outlet

NOVEMBER 2020

Shop dine julegaver i skæret af de funklende julelys
Hygge står højt på ønskelisten i år og i Ringsted Outlet kan du shoppe dine julegaver i skæret af den hyggelige julebelysning. I vores udendørs centergade er der frisk luft og højt til loftet, hvor du kan nyde alle lysene og snuppe en julelatte fra Brouer’s Food Truck imellem alle julegaveindkøbene i outletbyens butikker.
Tag et fint billede i julemandens kane eller vær med i fotokonkurrencen ved de smukke englevinger. Du finder begge dele tæt på outletbyens torv ved Brouer’s Food Truck. Har du brug for en pause, kan du deltage i vores store online julehjertekonkurrence, hvor du kan vinde fine præmier fra outletbyens butikker hver dag frem til jul. Læs meget mere om kalenderen lige her

Udvidede åbningstider giver sikker juleshopping 🖤
Vi har lange åbningstider både i hverdagen og i weekenden, så du har mulighed for at besøge os uden for vores travleste timer og finde julegaverne til dem du holder af. Du kan med fordel planlægge din shoppetur uden for vores travleste timer – fx i hverdagene hvor vi har åbent helt til klokken 20.

Åbningstider julen 2020:
1.-23. december: 10-20
24.-26. december: LUKKET
27.- 30. december: 9-20
31. december: 10-14
1. januar: LUKKET

Sikker shopping i outletbyen
Vi skal stadig passe på hinanden. Så vi har samlet en række gode råd til din juleshopping i Ringsted Outlet.
•  Har du symptomer, så bliv hjemme og besøg os en anden dag.
• Følg altid sundhedsmyndighedernes råd mod coronavirus. Host eller nys i ærmet, vask dine hænder ofte eller brug håndsprit tit og husk at holde afstand til personer omkring dig.
• Bær mundbind i alle outletbyens butikker og restauranter.
• I lighed med sundhedsstyrelsens anbefalinger, opfordrer vi til, at kun én person pr. husstand besøger os.
• Der er fastsat et max antal på, hvor mange personer der må være i de individuelle butikker inkl. ansatte. Dette er tydeligt skiltet foran butikkerne. Hvis butikkens max er nået, kan du blive bedt om at vente udenfor. Vi håber, at du i disse tilfælde vil hjælpe os med at opretholde en god afstand – også imens du venter.
• Hvis du vil undgå risikoen for at skulle vente i kø, kan du med fordel planlægge dit besøg i outletbyen uden for vores travleste timer. Se evt. infografikken nedenfor. Vi forventer ekstra travlhed i dagene mellem jul og nytår fra d. 27. – 30. december 2020.
• Respektér reglerne i butikkerne. I butikkerne kan der være skiltet med forskellige retningslinjer, f.eks. indgang og udgang, hvilken vej I skal gå, m.v. Vi håber, at I vil være med til at opretholde og respektere disse af hensyn til jer selv, andre kunder og personalet i butikken.
• Afsprit venligst dine hænder, når du går ind i butikkerne, og hold altid god afstand både rundt i butikken og ved kassen.
• Alle retningslinjer er lavet både for din – og personalets sikkerhed.

Åbningstider julen 2020:
1.-23.december: 10-20
24.-26. december: LUKKET
27.- 30. december: 9-20
31. december: 10-14
1. januar: LUKKET

The Burger følger egne åbningstider. McDonald’s lukker for spisende gæster kl. 22, men du kan hente Take Away i restauranten indtil kl. 01 ligesom McDrive er åben som normalt.

Infografikken viser de timer, hvor du med fordel kan planlægge at besøge outletbyen, baseret på indsamlet data. Vi tager forbehold for at situationen er en anden grundet vejret eller ekstraordinært mange besøgende.