INFORMATION

Kære alle,

Ringsted Outlet tager den nuværende covid-19 krise meget alvorligt og vi følger nøje regeringens og myndighedernes anvisninger.

Da Ringsted Outlet er en åben gågade ligesom almindelige butikker i landets midtbyer og eksempelvis på strøget, er vi ikke omfattet af regeringens påbud om nedlukning, da dette på nuværende tidspunkt kun gælder shoppingcentre og overdækkede arkader, hvor folk shopper indendørs.

Vi er i stedet underlagt skærpede krav omkring plads, opretholdelse af afstand mellem kunderne, formidling af information og mulighed for afspritning mv. Vi tager disse krav meget alvorligt og har iværksat en lang række forskellige tiltag for at sikre, at disse krav overholdes, f.eks.:

  • Der vil være indført maksimum antal på besøgende i butikkerne således, at der kan opretholdes den anviste minimumsafstand mellem kunder og personale. Der vil være klar skiltning af hvor mange personer der må være i hver butik.
  • Der er iværksat forskellige foranstaltninger for at mindske smittefaren og højne hygiejneforholdene bl.a. i kraft af ekstra rengøring mv. i området ved kundetoiletterne og vores baby lounge.
  • Derudover er anvisninger fra sundhedsmyndighederne sat op flere steder i outletbyen.

Vi forventer, at vores besøgende udviser størst muligt hensyn til personalet i butikkerne og hinanden ved at respektere de retningslinjer som er fastlagt af sundhedsmyndighederne, bla. ved at holde god afstand, at sørge for regelmæssig afspritning af hænder, og at hoste på forsvarlig vis mv.

Nogle af butikkerne har valgt at holde midlertidigt lukket – og man kan løbende finde opdateret information på listen nedenfor. Beslutningen omkring at holde lukket ligger hos de individuelle butikker, bl.a. fordi personalet ikke er ansat af Ringsted Outlet, men af det pågældende brand.

Følgende butikker har valgt at holde midlertidigt lukket:

Samsonite

***

Åbningstider:

Mandag – søndag 10-19