INFORMATION

Kære alle,

Ringsted Outlet tager den nuværende covid-19 krise meget alvorligt og vi følger nøje regeringens og myndighedernes anvisninger.

Da Ringsted Outlet er en åben gågade ligesom almindelige butikker i landets midtbyer og eksempelvis på strøget, er vi ikke omfattet af regeringens påbud om nedlukning, da dette på nuværende tidspunkt kun gælder shoppingcentre og overdækkede arkader, hvor folk shopper indendørs.

Vi er i stedet underlagt skærpede krav omkring plads, opretholdelse af afstand mellem kunderne, formidling af information og mulighed for afspritning mv. Vi tager disse krav meget alvorligt og har iværksat en lang række forskellige tiltag for at sikre, at disse krav overholdes, f.eks.:

  • Der vil være indført maksimum antal på besøgende i butikkerne således, at der kan opretholdes den anviste minimumsafstand mellem kunder og personale. Der vil være klar skiltning af hvor mange personer der må være i hver butik.
  • Der er iværksat forskellige foranstaltninger for at mindske smittefaren og højne hygiejneforholdene bl.a. i kraft af ekstra rengøring mv. i området ved kundetoiletterne og vores baby lounge.
  • Derudover er anvisninger fra sundhedsmyndighederne sat op flere steder i outletbyen.

Vi forventer, at vores besøgende udviser størst muligt hensyn til personalet i butikkerne og hinanden ved at respektere de retningslinjer som er fastlagt af sundhedsmyndighederne. Dette betyder, at der opretholdes minimum 2 meters afstand på alle tidspunkter.

En del af butikkerne har valgt at holde midlertidigt lukket – og man kan løbende finde opdateret information på listen nedenfor. Beslutningen omkring at holde lukket ligger hos de individuelle butikker, bl.a. fordi personalet ikke er ansat af Ringsted Outlet, men af det pågældende brand.

Vi forventer at vores besøgende viser hensyn til personalet i butikkerne og hinanden ved at respektere de retningslinjer som er fastlagt af sundhedsmyndighederne, bla. ved at holde god afstand, at sørge for regelmæssig afspritning af hænder, og at hoste på forsvarlig vis mv.

Følgende butikker har valgt at holde midlertidigt lukket:

Nike

Boss

Adidas

Calvin Klein

Asics

Le Creuset

Peak Performance

Josef Seibel

Moss Copenhagen

Zwilling

Home & Cook

Co’Couture

Haribo

Superdry

Ecco

Julie Sandlau

Hair Factory

The Burger

Bertoni

Skechers

Companys

Signal

Hunkemöller

Triumph

Kappa

Gant

Masai

POMPdeLUX

Noa Noa

Puma

Kitchen Living Dining

Helly Hansen

Levi’s

Schiesser

Villeroy & Boch

Only

Guess

Samsonite

Lego Wear

Lacoste

The Body Shop

Wolford

***

Butikkernes åbningstid er midlertidigt reduceret til følgende:

Mandag – fredag 10-17

Lørdag – søndag 10-16

 

(Opdateret torsdag d. 9. april kl. 15.00)