SUMMER SALE 2023
juli 2023

SUMMER SALE I RINGSTED OUTLET 💛

Brug sommeren til SUMMER SALE i Ringsted Outlet med ekstra store besparelser på tusindvis af varer i outletbyens butikker fra den 12.-31. juli, og få fyldt kufferten med gode fund på alt fra træningstøj og sneakers til sengetøj og køkkenmaskiner.

Bemærk at perioden kan variere pr. butik.

Tilbudsperioden varierer pr. butik, og er angivet under hvert tilbud. De gælder så længe lager haves og kan ikke kombineres med andre promotions. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer og udsolgte varer.

 

SKATTEJAGT

Årets sommerskattejagt er ‘Sommersjov på Sporvejen’. Hent et skattejagtshæfte i en af vores børnebutikker og gå på opdagelse efter de søde egern, som har gemt sig i outletbyens butikker, og tag dem med på sporvognstur.

 

OPLEV RINGSTED

I Ringsted og nærområdet er der mulighed for mange flere oplevelser, når du besøger outletbyen. Tag f.eks. på en rejse ud i det grønne med de flotte gamle sporvogne på Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm. Du kan også besøge Sct. Bendts kirke med de mange gamle kongegrave og mærke historiens vingesus – eller gå en tur rundt i Ringsted midtby og se de mange små specialbutikker og lad dig friste i det hyggelige bymiljø.

HUSK LIDT LÆKKERT TIL SHOPPINGTUREN

En saftig burger, et lækkert stykke kage eller en god kop kaffe. I outletbyen finder du gode restauranter og cafeér, som sørger for at du både kan få stille sulten og slukket tørsten i løbet af din shoppingtur.

ÅBNINGSTIDER
Mandag-søndag 10-19