WILD DAYS 2024
april 2024

WILD DAYS I RINGSTED OUTLET

Ringsted Outlet inviterer til WILD DAYS i outletbyen fra fredag den 5. april til og med søndag den 7. april, hvor du kan shoppe ekstra vilde tilbud i vores mange butikker – uanset om du mangler nye forårssko, lette kjoler, børnetøj eller meget, meget mere.

Hele Wild Days weekenden holder outletbyens butikker åbent fra 10-20, så du har lidt ekstra tid til at shoppe fine outletfund.

Tilbuddene gælder 5.-7. april, medmindre andet er angivet. De gælder så længe lager haves og kan ikke kombineres med andre promotions. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer og udsolgte varer.

 

Nyd en smagfuld pause hos en af spisestederne

Bliver I sultne eller tørstige undervejs på jeres shoppingtur, kan I med fordel tage en lille pause hos et af outletbyens skønne spisesteder. Om det er en delle sandwich, et stykke kage eller en god islatte, så er det oplagt at besøge en af outletbyens restauranter eller caféer.

se foråret blomstre i outletbyen med margueritter af johanne lykke

Ringsted Outlet har haft besøg af den talentfulde københavnske kunstner Johanne Lykke, som har forvandlet udvalgte butiksvinduer til blomstrende kunstværker med smukke margueritter. Tag et øjeblik til at nyde Johannes smukke værker, når du besøger Ringsted Outlet.