Nyheder

NY BABY LOUNGE I RINGSTED OUTLET

Dørene er nu er nu officielt slået op til den nye og flotte Baby Lounge i Ringsted Outlet. Her kan familiens mindste blive puslet og plejet ved den funktionelle puslestation samt få mad i ro og mag i det hyggelige sofaområde. Der er mikrobølgeovn til at varme både vand, flaske og babymad og lidt underholdning til de ældre søskende. Du finder Baby Loungen ved indgangen til toiletterne.

16. april 2018

KOM TIL WILD DAYS I RINGSTED OUTLET

Butikkerne er sprængfyldt med masser af vilde tilbud og kæmpestore besparelser i hele weekenden fredag, lørdag og søndag. Foråret er, forhåbentlig, snart på vej og vi byder traditionen tro den nye sæson velkommen, med vores Wild Days weekend med extra store nedsættelser på 1000’vis af varer fra kendte danske- og internationale mærkevarebrands.

Tag bare hele familien med! Vi starter nemlig også en ny og sjov skattejagt op, hvor børnene kan hjælpe grisen Gilbert med at samle guldmønter. Skattejagten starter i en af outletbyens børnebutikker.

3. april 2018

 

10 ÅRS JUBILÆUMSFEST I RINGSTED OUTLET

Vi fejrer vores første 10 år med danske og internationale mærkevarebrands til outletpriser. Kom til jubilæumsfest i Ringsted Outlet fra tirsdag d. 6 til og med søndag d. 11. marts med masser af gode tilbud og særlige kø-tilbud i weekenden.

26. februar 2018

VINTERFERIE I RINGSTED OUTLET MED FASTELAVNSRIS OG GODE TILBUD I OUTLETBYENS BUTIKKER

Tag hele familien med en tur i Ringsted Outlet i vinterferien fra d. 9.-25. februar og spar masser af penge på 1000vis af varer i outletbyens butikker. I vinterferien er det også fastelavn – så tag børnene med! De kan nemlig få deres helt eget fastelavnsris med hjem!
Fastelavn markerer skiftet fra vinterens mørke til forårets lys, og i Ringsted Outlet kan vi næsten ikke vente. Vi hilser foråret velkommen med masser af gode tilbud i butikkerne og sjove aktiviteter for børnene. Kom og få et fastelavnsris* og saml pynt og godter i outletbyens butikker. Børnene kan blandt andet farvelægge deres egen maske, lave en fin vifte, klippe en fastelavnskat fint ud, og selvfølgelig hører der sig også lidt godter til.

*Der er et begrænset antal fastelavnsris i både uge 7 og uge 8. Nogle af aktiviteterne skal udføres med hjælp fra en voksen. Anbefales til børn fra 3 år og op efter.

Den populære monsterburger vender tilbage i vinterferien
Restaurant The Burger i Ringsted Outlet kan endnu engang tilbyde en super sej monsterburger til seje piger og drenge. Tag en velfortjent pause i restauranten og smag den sjove burger med fritter for kun 55,-. Burgeren er en børnemenu og er for børn under 12 år. Har du mere brug for noget til den søde tand kan du købe en fastelavnsbolle med creme og glasur, serveret med æblekompot og dertil en varm kakao med flødeskum for 69,-. Ønsker man kaffe i stedet for kakao er prisen 59,-

Konkurrencer for både børn og voksne hos Zwilling Outlet
I vinterferien byder på konkurrencer for store og små hos Zwilling Outlet. Børnene kan komme ind og farvelægge Zwillings logo efter fri fantasi og være med i konkurrencen om et børnebestiksæt. Hvis man har lyst er der mulighed for saftevand og lidt til den søde tand. Der trækkes en vinder både i uge 7 og i uge 8.
Mens børnene er kreative, kan de voksne tippe en 13´er og være med i konkurrencen om en Zwilling Pro Wood kokkekniv 160mm og et bambusskærebræt. Der vil også blive serveret lækker te brygget i Zwillings Sorrento tekande. Der trækkes en vinder både i uge 7 og i uge 8.

2. februar 2018

NY BØRNESKATTEJAGT I DECEMBER

Prøv den nye jule-børneskattejagt i Ringsted Outlet. Julemanden har mistet al pynten til sit juletræ. Du skal sammen med hans hjælpere finde det igen i outletbyens butikker, og sørge for at juletræet bliver flot dekoreret og klar til jul. Børneskattejagten er gratis og udleveres i centerets børnebutikken.

Skattejagten løber fra 1. til og med 23. december, så længe lager haves.

5. december 2017

LUCIADAG I RINGSTED OUTLET

Kom til Luciadag i Ringsted Outlet, der i år står i børnenes tegn. Outletbyen får fint besøg af de kommende skolebørn fra Åkanden Børnehave. De har øvet og øvet, og det hele kulminerer i et fint luciaoptog gennem outletbyens centergade på selve Luciadagen onsdag d. 13. december kl. 16.

Optoget starter ved Guess Outlet.

4. december 2017.

NY KØKKEN OG- LIVSSTILSBUTIK ÅBNER I RINGSTED OUTLET

7. december kl. 10 slår ‘Kitchen Living Dining’ dørene op i Ringsted Outlet. I den 300 m2 store butik vil du kunne købe masser af kendte mærkevarer i en inspirerende verden af funktionelle designs og produkter til alt inden for køkken, bolig og bord. ‘Kitchen Living Dining’ forhandler en lang række store, kendte brands, der tilsammen dækker alle facetter af moderne livsstil. Varesortimentet afspejler tidens smag inden for køkkenudstyr og boligindretning og opfylder ønsket om æstetiske og funktionelle produkter til hjemmet – fra hoveddøren og hele vejen igennem alle boligens rum.

Butikken kommer til at forhandle kendte kvalitetsmærkevarer fra blandt andre Kähler, Södahl, Blomsterbergs og BITZ.

21. november 2017

RINGSTED OUTLET PRÆSENTERER: Pop FM møder Søs Fenger

Oplev Søs i en blanding af interview og koncert d. 23. november kl. 20-21, direkte fra Pop FM studiet i København. Du får lov at komme helt tæt på og opleve Søs sammen med 40 andre fans. Her giver hun en smagsprøve på sin kommende tour og nye album ”Vintermåne” og mellem numrene vil Pop FMs Marlene Steinhauer interviewe sangerinden.

Vil du ikke gå glip af denne oplevelse sammen med en god veninde? Så klik her og hop over på vores Facebookside for at deltage i konkurrencen om 2×2 billetter til koncerten. Vinderne vil blive trukket tirsdag d. 21. november kl. 12, og får direkte besked.

Det hele sendes selvfølgelig også live i radioen, så hvis du ikke bliver den heldige vinder, kan du stadig få en bid af oplevelsen derhjemme i stuen.

15. november 2017

BLACK FRIDAY i Ringsted Outlet bliver fyldt med guld, glimmer og gaveregn

Endnu engang er der lagt op til et brag af en guld-glitrende festdag, når Ringsted Outlet holder Black Friday fredag d. 24. november kl. 7-23. Vi tager, traditionen tro, hul på årets julehandel til et brag af en fest med årets bedste tilbud, guld, glimmer og gaveregn. Vi inviterer de morgenfriske til ekstra gode tilbud fra kl. 7-10 og er du blandt de første 400 gæster, byder vi på en lækker croissant og en kop kulsort kaffe. Hele dagen vil være tæt pakket med stærke tilbud og specielle timetilbud. Kl. 18.30 er der gaveregn, når vi slipper balloner fri med 75 gavekort med en samlet gevinst for over 10.000kr. Så der er masser af gode grunde til at kigge forbi outletbyen og spare lidt ekstra på årets julegaver.

Kan du heller ikke vente?
Fra 1. – 24. november tæller vi dagene ned Black Friday. Hver dag åbner vi en ny låge i kalenderen – hvor du kan være med i konkurrencen om fede præmier fra outlettets butikker. Klik her og vær med i dagens konkurrence.

1.november 2017

JULIE SANDLAU ÅBNER SMYKKEBUTIK I RINGSTED OUTLET

Inden længe slår Julie Sandlau dørene op for deres første outletbutik i Danmark. Der arbejdes på højtryk i det nye butikslokale, og butikken forventes at åbne i løbet af november – lige i tide til Black Friday.

Julie Sandlaus filosofi er at skabe en moderne, luksuriøs kollektion af smykker, som følger tidens trends på en klassisk og forfinet måde. Hvert smykke udtrykker en sofistikeret elegance med en refleksion af vintage skønhed. Den sjæl, som karakteriserer hver af Julie Sandlaus kollektioner, er et simpelt og elegant design udtrykt gennem tidløse silhuetter. Udtrykket er feminin skønhed, som karakteriseres ved gedigen håndværk med brugen af 925 sterlingsølv, 22 karat guldbelægning og ædelsten.

Julie Sandlau henter inspiration fra tværkulturelle trends og naturelementer fortolket igennem hendes skandinaviske, minimalistiske linse. Mens hun studerede jura og arbejdede som model, rejste Julie rundt i Østen. Under sin rejse opdagede hun en helende kinesisk plante – én af naturens perfekte designs. Bladets sarte silhuet forblev en inspiration, som Julie i 2002 valgte at gøre til sit personlige kendetegn og symbol for Julie Sandlaus “livets træ”.

23. oktober 2017