Nyheder

KOM TIL LATE NIGHT SHOPPING PÅ SOMMERENS SIDSTE DAG

Kom og nyd årets sidste sommerdag til Late Night Shopping i Ringsted Outlet fredag d. 31. august 2018 kl. 9-23.

I forbindelse med Ringsted Natten inviterer Ringsted Outlet til Late Night i outletbyen med sensommerhygge og fantastiske tilbud i butikkerne. Vi fejrer sommerens afslutning og den nye sæsons komme med hyggelige aktiviteter og gadesalg fra butikkerne. Der vil være forskellige hyggelige aktiviteter allerede fra kl. 16.00 – så tag børnene med!

Aktiviteter for store og små.
Der vil være aktiviteter for enhver smag i outletbyen. For børnene vil der i løbet af eftermiddagen blive uddelt slikposer*, og man vil selvfølgelig altid kunne hente den populære børneskattejagt i børnebutikkerne. Imellem kl. 17-21 vil man kunne lægge vejen forbi den sjove Photo booth campingvogn og få taget et billede med dem man holder af, som et minde om en dejlig aften i Ringsted Outlet.

*Så længe lager haves

27. august 2018

NY BØRNESKATTEJAGT: Gå på opdagelse med grisen Gilbert

Prøv børneskattejagten i Ringsted Outlet og gå på opdagelse i Outletbyen. Du skal hjælpe grisen Gilbert med at samle guldmønter i outletbyens butikker og når du har samlet 6 klistermærker, kan du hente en lille præmie i Lego Wear Outlet. Der er lagt op til eventyr og sjov mens mor og far shopper.

Skattejagten er gratis og kan hentes i PompDelux, Phister & Philina, Lego Wear og Noa Noa.

Gælder så længe lager haves.

3. juli 2018

WRAPPERS FOODTRUCK PÅ SOMMERBESØG I RINGSTED OUTLET

Tag hele familien med i Ringsted Outlet og prøv den nye Wrappers foodtruck i sommerferien. Wrappers laver lækre wraps med fyld, milkshakes og skøn kaffe. Det eneste du skal gøre, er at vælge imellem de mange lækre varianter.

Wrappers er oprindeligt startet op i Vordingborg i 2016 af ægteparret Allan og Malene. Deres pandekagedrøm har siden vokset sig større og større i kraft af den plads de lækre wraps hurtigt får i gæsternes hjerter. Om du er sulten, lækkersulten eller begge dele, går du ikke forgæves hos Wrappers, lige meget hvilken retning dine smagsløg tager dig i.
Meget mere end pandekager.

For Allan og Malene er wraps et håndværk der sættes en ære i. De sammensætter selv menuen alt efter årstidens frugt og grønt, og alt bliver lavet fra bunden – alt fra deres egen signatur pandekagedej til lækre cremer og marinering af kød. Friskhed, fantastisk service og den gode oplevelse er alfa og omega hos Wrappers og skaber en magi, du sjældent finder andre steder.

Den fine foodtruck er at finde i Ringsted Outlet på torvet mellem Samsøe & Samsøe og Wolford.

2. juli 2018

SOMMERUDSALG I RINGSTED OUTLET

Det store Summer Sale i Ringsted Outlet er i fuld gang, med ekstra store nedsættelser på 1000vis af varer.
Vi holder åbent alle hverdage fra kl. 9-19 og i weekenden fra kl. 9-18, så du har masser af tid til at gøre alle dine udsalgskøb.

Du kan se alle tilbuddene ved at klikke her.

4. juni 2018

MORGENMAD HOS CAFÈ THE BURGER

 

Forkæl dig selv med en lækker morgenmadstallerken mellem kl. 9-11 hos café The Burger i Ringsted Outlet. Morgenmaden indeholder bl.a: Hjemmebagt brød, smør, ost og marmelade, frisk frugt efter sæson, lækker yoghurt med topping, kaffe/te og juice.

KUN 79,-

1. juni 2018

SOMMERÅBNINSTIDER I RINGSTED OUTLET

Synes du også at der er alt for få timer i døgnet til at shoppe i? Det synes vi! Så derfor giver vi dig nu lidt flere timer til sommerens outletshopping i Ringsted Outlet. I hele juni, juli og august, åbner vi nemlig kl. 9.00 hver dag hele ugen.

Sommeråbningstider i Ringsted Outlet hele juni, juli og august 2018:

Mandag – fredag 9-19
Lørdag – søndag 9-18

 

NY BABY LOUNGE I RINGSTED OUTLET

Dørene er nu officielt slået op til den nye og flotte Baby Lounge i Ringsted Outlet. Her kan familiens mindste blive puslet og plejet ved den funktionelle puslestation samt få mad i ro og mag i det hyggelige sofaområde. Der er mikrobølgeovn til at varme både vand, flaske og babymad og lidt underholdning til de ældre søskende. Du finder Baby Loungen ved indgangen til toiletterne.

16. april 2018

KOM TIL WILD DAYS I RINGSTED OUTLET

Butikkerne er sprængfyldt med masser af vilde tilbud og kæmpestore besparelser i hele weekenden fredag, lørdag og søndag. Foråret er, forhåbentlig, snart på vej og vi byder traditionen tro den nye sæson velkommen, med vores Wild Days weekend med extra store nedsættelser på 1000’vis af varer fra kendte danske- og internationale mærkevarebrands.

Tag bare hele familien med! Vi starter nemlig også en ny og sjov skattejagt op, hvor børnene kan hjælpe grisen Gilbert med at samle guldmønter. Skattejagten starter i en af outletbyens børnebutikker.

3. april 2018

 

10 ÅRS JUBILÆUMSFEST I RINGSTED OUTLET

Vi fejrer vores første 10 år med danske og internationale mærkevarebrands til outletpriser. Kom til jubilæumsfest i Ringsted Outlet fra tirsdag d. 6 til og med søndag d. 11. marts med masser af gode tilbud og særlige kø-tilbud i weekenden.

26. februar 2018

VINTERFERIE I RINGSTED OUTLET MED FASTELAVNSRIS OG GODE TILBUD I OUTLETBYENS BUTIKKER

Tag hele familien med en tur i Ringsted Outlet i vinterferien fra d. 9.-25. februar og spar masser af penge på 1000vis af varer i outletbyens butikker. I vinterferien er det også fastelavn – så tag børnene med! De kan nemlig få deres helt eget fastelavnsris med hjem!
Fastelavn markerer skiftet fra vinterens mørke til forårets lys, og i Ringsted Outlet kan vi næsten ikke vente. Vi hilser foråret velkommen med masser af gode tilbud i butikkerne og sjove aktiviteter for børnene. Kom og få et fastelavnsris* og saml pynt og godter i outletbyens butikker. Børnene kan blandt andet farvelægge deres egen maske, lave en fin vifte, klippe en fastelavnskat fint ud, og selvfølgelig hører der sig også lidt godter til.

*Der er et begrænset antal fastelavnsris i både uge 7 og uge 8. Nogle af aktiviteterne skal udføres med hjælp fra en voksen. Anbefales til børn fra 3 år og op efter.

Den populære monsterburger vender tilbage i vinterferien
Restaurant The Burger i Ringsted Outlet kan endnu engang tilbyde en super sej monsterburger til seje piger og drenge. Tag en velfortjent pause i restauranten og smag den sjove burger med fritter for kun 55,-. Burgeren er en børnemenu og er for børn under 12 år. Har du mere brug for noget til den søde tand kan du købe en fastelavnsbolle med creme og glasur, serveret med æblekompot og dertil en varm kakao med flødeskum for 69,-. Ønsker man kaffe i stedet for kakao er prisen 59,-

Konkurrencer for både børn og voksne hos Zwilling Outlet
I vinterferien byder på konkurrencer for store og små hos Zwilling Outlet. Børnene kan komme ind og farvelægge Zwillings logo efter fri fantasi og være med i konkurrencen om et børnebestiksæt. Hvis man har lyst er der mulighed for saftevand og lidt til den søde tand. Der trækkes en vinder både i uge 7 og i uge 8.
Mens børnene er kreative, kan de voksne tippe en 13´er og være med i konkurrencen om en Zwilling Pro Wood kokkekniv 160mm og et bambusskærebræt. Der vil også blive serveret lækker te brygget i Zwillings Sorrento tekande. Der trækkes en vinder både i uge 7 og i uge 8.

2. februar 2018

Vi er ved at opdatere vores hjemmeside, og det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at købe gavekort online. Du kan bestille gavekort ved at skrive til info@ringstedoutlet.dk. Du kan betale med mobilepay eller via bankoverførsel. Vi beklager ulejligheden. Afbryd