Om os

#

RINGSTED OUTLET er Danmarks eneste rigtige outlet village, tro mod det originale outlet koncept, som det kendes fra udlandet. Der er i dag 48 mærkevareoutlets og 2 restauranter.

Butikkerne drives af de enkelte mærkevareproducenter, som sælger deres overskydende varelagre fra indeværende eller tidligere sæsoner direkte til forbrugerne – med besparelser op til 70% under prisen i den normale detailhandel. Varerne er produktionsoverskud, kollektionsprøver eller varer som ikke i tilstrækkeligt omfang er blevet solgt i den almindelige detailhandel – og der er altid tale om originale kvalitetsvarer, hvis kvalitet er garanteret af producenten. Ofte vil der også findes spændende nye varer, som ikke tidligere er solgt på det danske marked. Kollektionerne følger de normale sæsoner, og der er konstant nye varer på hylderne.

I modsætning til hvad mange forventer af outlet idag, er her ingen gamle papkasser, støvede lagerhaller eller skæve størrelser. Butikkerne er flotte og udover restvarer sælger de ogsa en lang række basisvarer i alle størrelser. De fleste butikker har fuld retur- og/eller bytteret og du vil også de fleste steder kunne få pakket dine gaver ind – helt som i de traditionelle butikker – her er prisen bare altid op til 70% billigere!

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER

#

PARKERING

Ringsted Outlet byder alle kunder velkommen med mere end 1000 gratis parkeringspladser uden tidsbegrænsning og lige foran centret.

OFFENTLIG TRANSPORT

Fra Ringsted Station kan du tage følgende busser:
Bus 401A mod Benløseparken Øst stopper i 5 min. gåafstand fra centret og kører hvert 15. minut.
Bus 240 mod Roskilde og 540 mod Holbæk, stopper i 5 min. gåafstand fra centret og kører hver halve time i myldretiden, udenfor myldretiden kører den hver time.
Bus 404 stopper lige ved centret, kører en gang i timen.
Bus 405 stopper lige ved centret kører hver halve time morgen og eftermiddag
Du kommer nemt til Ringsted Station, da både Regionaltog og ICtog stopper ca. 4-8 gange hver time. Rejsetiden fra Københavns Hovedbanegård er ca. 35 minutter.

SPONSORATER

I Ringsted Outlet yder vi økonomisk støtte til lokale sports- og kulturforeninger og velgørende organisationer, der gør en forskel for det lokale liv og sociale sammenhold i byen.
Vi modtager rigtig mange ansøgninger om støtte til mange værdige formål, men vi har desværre ikke mulighed for at støtte alle – om end vi gerne ville. Der er derfor afsat en specifik pulje til disse sponsorater, som kan søges to gange årligt i perioderne 1. januar 2018 – 1. marts 2018 og 1. juli – 1. september 2018.
Når I skriver ansøgning om sponsorat husk at angive:

– Foreningens navn
– E-mailadresse
– Hvor sponsoratet skal bruges
– Beskrivelse af hvordan sponsoratet skal bruges
– Ønsker til sponsoratstørrelse

Ansøgningerne sendes til os på mail til adressen: info@ringstedoutlet.dk
Efter ansøgningsfristen vil alle ansøgninger blive behandlet og I kan forvente svar på ansøgningen inden hhv. 1. april 2018 og 1. september 2018. Som udgangspunkt sponsorerer vi ikke privatpersoner, men kun etablerede foreninger. Hver enkelt ansøgning vil dog blive behandlet individuelt og seriøst.

 

#

RESTAURANT

Et besøg hos Ringsted Outlet behøver ikke kun at bestå af shopping. Vi har en McDonald’s restaurant med plads til over 300 spisende gæster og legeområde for de mindste. McDrive kan ogsa benyttes såfremt man ønsker at tage maden med hjem, – eller på farten. Derudover finder du også THE BURGER, som serverer burgere, salater, italiensk is m.m.

TOILETTER

Ringsted Outlet har et større toiletområde beliggende overfor Levi’s. Her finder du også handicaptoilet.

BABY LOUNGE

Før toiletområdet finder du vores Baby Lounge med ammeområde, microbølgeovn og 2 puslepladser.

BETALINGSMIDLER

I de mange butikker i Ringsted Outlet kan du benytte de mest gængse kreditkort. Såvel danske som internationale kort kan anvendes og mange steder ligeledes Visa elektron.

HÆVEAUTOMAT

I Ringsted Outlet er der en hæveautomat fra Nordea
Den findes på torvet ved siden af Signal.

Find vej

Ringsted Outlet er tæt beliggende ved E20 motorvejen og meget let at komme til.

Klik her for at åbne stort kort i nyt vindue

Vi er ved at opdatere vores hjemmeside, og det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at købe gavekort online. Du kan bestille gavekort ved at skrive til info@ringstedoutlet.dk. Du kan betale med mobilepay eller via bankoverførsel. Vi beklager ulejligheden. Afbryd