RINGSTED OUTLET

Danmarks eneste rigtige outletby, tro mod det originale outletkoncept, som det kendes fra udlandet.
Der er i dag 48 mærkevareoutlets og 3 restauranter.

Butikkerne drives af de enkelte mærkevareproducenter, som sælger deres overskydende varelagre fra
indeværende eller tidligere sæsoner direkte til forbrugerne – med besparelser op til 70% under prisen i den
normale detailhandel. Varerne er produktionsoverskud, kollektionsprøver eller varer som ikke i tilstrækkeligt
omfang er blevet solgt i den almindelige detailhandel – og der er altid tale om originale kvalitetsvarer, hvis kvalitet
er garanteret af producenten. Ofte vil der også findes spændende nye varer, som ikke tidligere er solgt på
det danske marked. Kollektionerne følger de normale sæsoner, og der er konstant nye varer på hylderne.

ÅBNINGSTIDER

ÅBNINGSTIDER

Mandag-søndag 10-19

Lukket på nationale helligdage. Der kan være udvidede åbningstider ved kampagner, såsom Black Friday og Late Night og til jul.

Se de aktuelle åbningstider, samt restauranternes åbningstider HER

KORT OVER OUTLETBYEN

Vil du vide præcist hvor din yndlingsbutik ligger? Så klik HER for at få overblikket over alle outletbyens butikker.

BIL

Ringsted Outlet er tæt beliggende ved E20 motorvejen og meget let at komme til.

PARKERING

Ringsted Outlet byder alle kunder velkommen med mere end 1000 gratis parkeringspladser uden tidsbegrænsning og lige foran outletbyen.

OFFENTLIG TRANSPORT

Fra Ringsted Station kan du tage følgende busser:

Bus 401A mod Benløseparken Øst stopper i 5 min. gåafstand fra outletbyen, og kører hvert 15. minut.

Bus 240 mod Roskilde og 540 mod Holbæk, stopper i 5 min. gåafstand fra outletbyen, og kører hver halve time i myldretiden, udenfor myldretiden kører den hver time.

Bus 405 og 408 stopper lige ved outletbyen, og kører hver halve time morgen og eftermiddag

Du kommer nemt til Ringsted Station, da både Regionaltog og ICtog stopper ca. 4-8 gange hver time. Rejsetiden fra Københavns Hovedbanegård er ca. 35 minutter.

Se mere på www.rejseplanen.dk eller klik HER.

MAD

Et besøg hos Ringsted Outlet behøver ikke kun at bestå af shopping. Outletbyen byder bl.a. på en McDonald’s restaurant med plads til over 300 spisende gæster og legeområde for de mindste. McDrive kan også benyttes hvis du har lyst til at tage maden med hjem – eller på farten. Derudover finder du også café THE BURGER, som serverer burgere, sandwiches, salater, kager m.m. Midt i gågaden, på outletbyens "torv", finder du desuden Brouer's Foodtruck, der serverer veganske og velsmagende retter med øje for sæson og bæredygtighed.

TOILETTER & BABY LOUNGE

Ringsted Outlet har et større toiletområde beliggende overfor Levi’s. Her finder du også handicaptoiletter. Før toiletområdet finder du vores Baby Lounge med ammeområde, mikrobølgeovn og 2 puslepladser.

BETALING

I de mange butikker i Ringsted Outlet kan du benytte de mest almindelige kreditkort - danske såvel som internationale kort samt Visa elektron. Det varierer dog fra butik til butik.

HANDICAP

Ringsted Outlet tilbyder handicapvenlige forhold med store og lettilgængelige handicaptoiletter, der er placeret i sammenhæng med et større toiletområde beliggende overfor Levi´s. Derudover er niveauforskellene i Ringsted Outlet gjort let fremkommelige med brede ramper med jævn belægning. Der er placeret flere handicapvenlige parkeringspladser tæt på indgangene.

HJERTESTARTER

Ringsted Outlet har en hjertestarter der er lokaliseret udendørs og er tilgængelig 24 timer i døgnet. Hjertestarteren er placeret ved legepladsen på væggen mellem McDonald's restaurant og adidas.

HUNDE

Det er muligt at have hunde med i Ringsted Outlet. Der er hundekroge ved cirka hver 3. butik, samt en vandhane i hundehøjde ved torvet foran Samsøe Samsøe. Det er individuelt fra butik til butik, om de tillader hunde i butikken.

GLEMTE SAGER

Glemte sager registreres og opbevares på centerkontoret i 3 måneder. Du kan kontakte os med en forespørgsel enten på telefon 57 64 41 30 eller mail til os på info@ringstedoutlet.dk

SPONSORATER

I Ringsted Outlet yder vi økonomisk støtte til lokale sports- og kulturforeninger og velgørende organisationer, der gør en forskel for det lokale liv og sociale sammenhold i byen.

Vi modtager rigtig mange ansøgninger om støtte til mange værdige formål, men vi har desværre ikke mulighed for at støtte alle – om end vi gerne ville. Der er derfor afsat en specifik pulje til disse sponsorater, som uddeles to gange årligt:

• Uddeling: 15. marts og 15. september

• Ansøgningsfrist: 1. marts og 1. september

Sådan søger du:

Hvis du ønsker et sponsorsamarbejde med Ringsted Outlet, skal du sende en kort skriftlig ansøgning, hvor du angiver følgende:

• Foreningens navn og kontaktoplysninger

• Hvem kan få glæde af støtten

• Hvad sponsoratet skal bruges til

• Årsag til Ringsted Outlet vurderes som relevant sponsor

• Ønsker til sponsoratstørrelse

Den enkelte forening/organisation kan søge om beløb svarende til maks. 10.000 kr. pr. år.

Ansøgningerne sendes til os på mail til adressen: info@ringstedoutlet.dk

Efter ansøgningsfristen vil alle ansøgninger blive behandlet, og I kan forvente svar inden hhv. 15. marts og 15. september.

Hver enkelt ansøgning vil blive behandlet individuelt og seriøst.

Som udgangspunkt sponsorerer vi ikke privatpersoner, men kun etablerede foreninger.

FIND VEJ

RINGSTED OUTLETS EJENDOM ER PRIVAT OMRÅDE

Der gælder en række ordensregler på outletbyens område, som vi beder vores besøgende respektere: Fotografering på området skal foregå med tilladelse fra centerets ledelse. Indsamlinger på området skal foregå med tilladelse fra centerets ledelse. Der må ikke uddeles vareprøver, flyers og andet trykt reklamemateriale på området, og der må ej heller ophænges skilte eller andet reklamemateriale på ejendommen. Flyers og andet trykt reklamemateriale må ej heller efterlades på bilerne på Ringsted Outlets parkeringspladser. Ved overtrædelse af reglerne vil du personligt eller den virksomhed som er ansvarlig for overtrædelsen blive opkrævet et oprydningsgebyr på 10.000 kr. Det er ikke tilladt at samle pant og rode i skraldespandene. Gentagne overtrædelser og manglende efterlevelse af vagternes påbud vil medføre bortvisning og karantæne. Det er ikke tilladt at medbringe modificerede tasker og rygsække, kendt som russerposer, i Ringsted Outlets butikker. Brud på reglen vil medføre bortvisning.