Privatlivspolitik

Dokumentversion 1.0
Publiceret 7. oktober 2022

Politik om cookies og beskyttelse af personlige oplysninger

Vi er meget glade for at du besøger vores website, og vi har stor respekt for dine personlige oplysninger. Vi vil derfor gerne informere dig om, hvordan vi vil bruge dine personlige oplysninger, og vi beder dig læse denne politik, så du er bekendt med vores anvendelse af dine personlige oplysninger. Når du sender os dine personlige oplysninger, anses du for at have givet din tilladelse til de i denne politik nævnte anvendelser.

Formålet med denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger er at informere dig om, hvordan vi anvender de personlige oplysninger om dig, som indsamles, når du besøger vores websteder.

Denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger finder anvendelse på alt kontakt du måtte have med Ringsted Outlet enten via vores website, vores sociale medier eller ved direkte henvendelse. Dine personlige oplysninger forvaltes af Ringsted Outlet, Klosterparks Allé 1, 4100 Ringsted, CVR 2849 8756

Vores websted er ikke beregnet til børn under 13 år, og vi vil ikke bevidst indsamle, anvende, tilvejebringe eller på anden måde behandle personlige oplysninger om børn under 13 år. Hvis du er under 13 år, beder vi dig derfor om ikke at sende os personlige oplysninger om dig (f.eks. dit navn, din adresse eller din e-mailadresse). Hvis du er under 13 år, og du ikke desto mindre ønsker at stille os et spørgsmål eller anvende dette websted på en måde, der kræver, at du indsender personlige oplysninger, skal du få en forælder eller værge til at gøre det på dine vegne.

Vi bruger vores websted til at informere dig om, hvem vi er, hvad vi laver og løbende kommunikere information omkring aktuelle tilbud, kampagner, events eller lign. Vi indsamler og anvender personlige oplysninger (bl.a. navn, adresse, telefonnummer og e-mail), så vi kan give dig de nødvendige tjenester eller oplysninger, og vi vil bruge dine personlige oplysninger med henblik på at:

  • besvare på spørgsmål
  • modtage ansøgninger
  • sende dig relevante tilbud på dit eget ønske

Vi vil kun anvende dine personlige oplysninger til direkte markedsføring, når du er opmærksom på det, og vi vil bede om dit samtykke i de tilfælde hvor dette er nødvendigt. Du kan altid framelde dig vores tjenester – enten gennem disse platforme eller ved at kontakte os på info@ringstedoutlet.dk og vi vil fjerne dig fra vores mailinglister hurtigst muligt.

Vi vil ikke videregive personligt identificerbare oplysninger uden din tilladelse, medmindre vi er forpligtede til dette ifølge loven (f.eks. i en retslig procedure), eller hvis vi mener, at det er nødvendigt for at beskytte og/eller forsvare vores og vores brugeres/kunders eller andre personers rettigheder, ejendom eller personlige sikkerhed.

Vi sætter pris på feedback og konstruktiv kritik fra vores kunder og besøgende, og derfor er du altid velkommen til at kontakte os på vores elektroniske medier. På disse medier vil vi kunne indsamle de personlige oplysninger, du afgiver. Sådanne oplysninger vil blive anvendt i overensstemmelse med denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi har indført denne politik for at beskytte dine personlige oplysninger.

COOKIES

For at få vores website til at fungere bedst muligt lægger vi sommetider små datafiler, såkaldte cookies, på din computer. Det gør de fleste store websites.

Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, som et website gemmer på din computer eller dit mobiludstyr, når du besøger sitet. På den måde kan websitet huske dine handlinger og indstillinger (såsom login, sprog, skriftstørrelse og andre indstillinger for visning) i en vis periode, så du ikke behøver at foretage indstillingerne, hver gang du går ind på sitet eller bevæger dig fra én side til en anden.

Hvordan bruger vi cookies?
En række af vores sider bruger cookies til at huske:

dine indstillinger for visning såsom kontrastfarve eller skriftstørrelse
om du allerede har svaret på en pop-up-undersøgelse, der beder dig svare på om indholdet var nyttigt eller ej (så du ikke bliver bedt om at svare igen)
hvor vidt du har accepteret vores brug af cookies på sitet eller ej.

Visse videoklip på vores sider anvender også en cookie for anonymt at indhente statistik om, hvordan du kom frem til siden, og hvilke videoer du har set.

Det er ikke strengt nødvendigt at acceptere cookies, for at websitet kan fungere, men det vil give dig en bedre oplevelse, når du bruger sitet. Du kan slette eller blokere cookies, men visse funktioner på sitet vil i så fald muligvis ikke fungere korrekt. De oplysninger, der indhentes med cookies, bruges ikke til at identificere dig personligt, og vi har fuld kontrol over datamønstrene. Vores cookies anvendes ikke til andre formål end de, der er beskrevet her.

Hvordan kontrollerer du cookies?
Du kan kontrollere og/eller slette cookies, som du vil – læs mere på aboutcookies.org. Du kan slette alle de cookies, der allerede er på din computer, og indstille de fleste browsere til at forhindre dem i at blive lagt på computeren. Hvis du gør dette, skal du dog muligvis selv tilpasse dine indstillinger manuelt, hver gang du besøger et site, og visse tjenester og funktioner vil muligvis ikke fungere.

Persondata

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved køb af gavekort. I dette tilfælde indsamles oplysninger om navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Vi har pligt til at gemme disse oplysninger i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Ringsted Outlets Centerkontor via mail info@ringstedoutlet.dk. Center Manageren og ansatte i afdelingen for online og nethandel for Ringsted Outlet Center P/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på ringstedoutlet.dk er Ringsted Outlet Center P/S, Klosterparks Allé 1, 4100 Ringsted.

Vi tager alle forholdsmæssige sikkerhedsforanstaltninger således personoplysninger håndteres og opbevares forsvarligt. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
I tilfælde af vi bliver bekendt med et brud på persondatasikkerheden, giver vi uden unødig forsinkelse besked til Datatilsynet og til de personer, hvis oplysninger er berørt af sikkerhedsbruddet.