Kom til Sensommerweekend i Ringsted Outlet

Ringsted Outlet inviterer alle til at fejre sensommeren, men også den kommende sæson, til sensommerweekend fra torsdag d. 27. august til og med søndag d. 30. august 2020. Outletbyen har åbent alle dage fra kl. 10-19 og ekstra længe åbent fredag d. 28. august fra kl. 10-21.

Gode tilbud i outletbyens butikker og hyggelig stemning i centergaden.
Besøg outletbyen til Sensommerweekend og oplev sensommerhygge i centergaden og fantastiske tilbud i butikkerne. Vi fejrer sommerens afslutning og den nye sæsons komme og glæder os over, at vi kan gøre det med den 4-dage lange kampagne hvor der er god tid til at shoppe og derfor god mulighed for at passe på hinanden.

Sikker Shopping
Vi skal stadig passe på hinanden og derfor har vi samlet et par gode råd til sikker shopping i outletbyen.

  • Følg altid sundhedsmyndighedernes råd mod coronavirus. Host eller nys i ærmet, vask dine hænder ofte eller brug håndsprit tit og husk at holde afstand til personer omkring dig.
  • Der fastsat et max antal på, hvor mange personer, der må være i de individuelle butikker inkl. ansatte. Dette er tydeligt skiltet foran butikkerne. Hvis der er det antal personer, som er tilladt i en butik, kan du blive bedt om at vente udenfor. Vi håber, at du i disse tilfælde vil hjælpe os med at opretholde en god afstand – også imens du venter.
  • Respektér reglerne i butikken. I butikkerne kan der være skiltet med forskellige retningslinjer, f.eks. indgang og udgang, hvilken vej I skal gå m.v. Vi håber, at I vil være med til at opretholde og respektere disse af hensyn til jer selv, andre kunder og personalet i butikken.
  • Afsprit venligst dine hænder, når du går ind i butikkerne, og hold altid god afstand både rundt i butikken og ved kassen.
  • Alle retningslinjer er lavet både for din – og personalets sikkerhed.

Åbningstider
Mandag – søndag: 10-19
Fredag d. 28. august: 10-21

Hvis du vil undgå risikoen for at skulle vente i kø, så anbefaler vi, at du undgår de travleste timer under Sensommerweekenden

Infografikken viser de timer, hvor du med fordel kan planlægge at besøge outletbyen. Vi tager forbehold for at situationen er en anden grundet vejret eller ekstraordinært mange besøgende.