Tag på outletshopping med hele familien i efterårsferien

2019
Besøg Ringsted Outlet i efterårsferien og find inspiration til den nye sæson – både til store og små. Vi har lagt rigeligt i kakkelovnen med gode tilbud, der kan holde alle varme på de kølige efterårsdage. Tilbuddene starter fredag d. 11. oktober og fortsætter til og med søndag d. 20. oktober 2019
En ny sæson betyder skift af farver. Ikke kun i naturen, men også tøjet i garderoben skifter farve og karakter, når uldne sweatre og tykke cardigans rykker ind. Tøjbutikkerne bugner af lune efterårsnyheder, børnebutikkerne med flyverdragter og regntøj, outdoorbutikkerne med din nye vinterjakke og bolig- og livsstilsbutikkerne med køkkentøj, der kan gøre smagen i simreretten endnu bedre.
Hyggelige aktiviteter for børnene
Efterårsferien danner rammen for familiehygge og sjove aktiviteter. Der starter en ny skattejagt op i outletbyens butikker, som du kan læse meget mere om lige her
Fra fredag d. 11. oktober kan du hos Phister & Philina og lave din egen halloween ballon med scary ansigt – enten som et græskar (orange ballon) eller et spøgelse (hvid ballon). Aktiviteten er gratis og løber så længe lager haves.
Onsdag d. 16. oktober i Noa Noa kan du lave dit eget spooky spøgelseslys med det sjove Foam Clay helt gratis.
Hele ugen fra 11.-20. oktober kan du kigge forbi Villeroy & Boch og male din egen tallerken eller krus. Det koster 40,- for tallerken og 30,- for krus.
Alle aktiviteter gælder så længe lager haves. Alle børn kan være med ifølge med en voksen.