Triumph åbner i Ringsted Outlet

Fredag d. 5. juli kl. 9 slår Triumph dørene op til deres eneste outletbutik i Danmark. Butikken kommer til at ligge mellem Moss Copenhagen og Lacoste, og bliver med sine 162 m2 et nyt og spændende supplement til undertøjskategorien i Ringsted Outlet.

Triumph har skabt lingeri siden 1886, og stræber efter at kunne tilbyde den perfekte bh til enhver krop. Mere end 130 års erfaring i branchen har skabt et indgående kendskab til, hvad kvinder inderst inde ønsker sig, når de shopper eller ønsker sig nyt lingeri. Udover at have sans for detaljen og den perfekte pasform som alfa og omega, sætter Triumph desuden en ære i fortsat at udvikle nye styles og innovationer, der gør det nemt at finde den perfekte bh til enhver figur. Komforten og detaljerne er i fokus, og du kan altid finde en BH til netop dine behov. Triumph designer nemlig lingeri til alle de kvinder du er – fra A – H skål, og hvad enten du er til smukke blonder, den klassiske t-shirtbh eller skønne minimizere. Læs mere om Triumph her

Den nye outletbutik vil være fuld af forførende lingeri, lækkert undertøj og personalet står desuden klar til at hjælpe dig med at finde lækkert nattøj og homewear, shapewear, badetøj eller måske en sportsBH. Det velkendte undertøjsmærke Sloggi, som også er en del af Triumph, vil også være at finde i butikken.