VELKOMMEN TILBAGE

FEBRUAR 2021

Da Ringsted Outlet er en udendørs gågade, kan vi fra på mandag den 1. marts igen byde velkommen til sikker shopping i Danmarks eneste rigtige outletby.
The Burger åbner 21. april 2021.

Vi skal fortsat passe på hinanden, og vi forventer derfor, at alle bidrager til at overholde nedenstående retningslinjer, når de besøger outletbyen. Der er fortsat fastsat et max antal på, hvor mange kunder der må være i de individuelle butikker. Dette er tydeligt skiltet foran butikkerne. Hvis butikkens max er nået, kan du blive bedt om at vente udenfor. Vi håber, at du i disse tilfælde vil hjælpe os med at opretholde en god afstand – også imens du venter.

SKAL DU BYTTE JULEGAVER?
Du har god tid til at bytte dine julegaver. I butikkerne kan julegaver med gyldigt Ringsted Outlet byttemærke byttes til den 29. marts 2021. Husk at medbringe bon, hvis dette fremgår af byttemærket. Læs mere HER

 

RETNINGSLINJER
• Har du symptomer, så bliv hjemme og besøg os en anden dag.
• Følg altid sundhedsmyndighedernes råd mod coronavirus. Host eller nys i ærmet, vask dine hænder ofte eller brug håndsprit tit og husk at holde afstand til personer omkring dig.
• Du skal bære mundbind i alle outletbyens butikker og restauranter.
• I lighed med sundhedsstyrelsens anbefalinger, opfordrer vi til, at kun én person pr. husstand besøger os.
• Der er fastsat et max antal på, hvor mange kunder der må være i de individuelle butikker. Dette er tydeligt skiltet foran butikkerne. Hvis butikkens max er nået, kan du blive bedt om at vente udenfor. Vi håber, at du i disse tilfælde vil hjælpe os med at opretholde en god afstand – også imens du venter.
• Hvis du vil undgå risikoen for at skulle vente i kø, kan du med fordel planlægge dit besøg i outletbyen uden for vores travleste timer.
• Respektér reglerne i butikkerne. I butikkerne kan der være skiltet med forskellige retningslinjer, f.eks. indgang og udgang, hvilken vej I skal gå, m.v. Vi håber, at I vil være med til at opretholde og respektere disse af hensyn til jer selv, andre kunder og personalet i butikken.
• Afsprit venligst dine hænder, når du går ind i butikkerne, og hold altid god afstand både rundt i butikken og ved kassen.
• Alle retningslinjer er lavet både for din – og personalets sikkerhed.

 

ÅBNINGSTIDER FRA 1. MARTS:
Mandag-søndag 10-19

McDonald’s & Brouer’s holder åbent for take away.