Shopping i vinterferien for hele familien!

Tag hele familien med en tur i Ringsted Outlet i vinterferien fra d. 8.-24. februar og spar masser af penge på 1000vis af varer i outletbyens butikker.

Se alle vinterferiens tilbud lige her

Inden vi ser os om, er det også fastelavn og vi kan næsten ikke vente. Fastelavn markerer skiftet fra vinterens mørke til forårets lys, og vi hilser derfor foråret velkommen med masser af gode tilbud i butikkerne og sjove aktiviteter for børnene. Du kan tage børnene med på vinterferie shopping i Ringsted Outlet, hvor de kan få deres helt eget fastelavnsris og samle pynt og godter i outletbyens butikker*. Børnene kan blandt andet lave deres egen fastelavnsmaske, folde en farvet vifte, klippe en fastelavnskat fint ud, og selvfølgelig hører der sig også lidt godter til et fastelavnsris.

Lun dig med lidt til den søde tand
Læg vejen forbi Café The Burger, hvis du har brug for noget til den søde tand. Her kan du købe en gammeldags fastelavnsbolle med creme og glasur, serveret med æblekompot og dertil en varm kakao med flødeskum for 69,-. Ønsker man kaffe i stedet for kakao er prisen 59,-

Sjove konkurrencer i Haribo Outlet
Vinterferien byder på konkurrencer for store og små i Haribo butikken. Her kan du farvelægge en flot tegning af Haribo Guldbamsen, og deltage i konkurrencen om en sød plys Guldbamse. Du kan også prøve kræfter med at gætte antallet af vingummi Guldbamser og være med i konkurrencen om 1 kg ”I LIKE MIX” som er en ny blandet variant med slik, særligt udvalgt blandt danskernes favoritter.

Der trækkes en vinder af begge konkurrencer hver dag i perioden 8. februar-24.februar

*Der er et begrænset antal fastelavnsris. Ring evt. på tlf: 57644130 og hør nærmere om der stadig er ris tilbage. Nogle af aktiviteterne skal udføres med hjælp fra en voksen. Anbefales til børn fra 3 år og op efter.