Skovtårnet – Camp Adventure

Skovtårnet - Oplev Sjælland fra oven

Beliggende på Sydsjælland ikke langt fra Haslev finder I ”Skovtårnet”. Skovtårnet er en del af klatreparken ”Camp Adventure” og med en højde på 45 meter i et område som ligger placeret 135 meter over havets overflade, så er udsigten fra toppen en oplevelse i særklasse. I klart vejr er der udsigt helt ud til København, Øresundsbroen og Turning Torso i Malmø.

Fra parkeringsområdet følger man de snoede boardwalks igennem det smukke skovområde, som er en oplevelse i sig selv, indtil man når det majestætiske tårn midt inde i skoven.

Dernæst venter en 650 meter lang travetur op af den spiralformede rampe, som snor sig langs den arkitektonisk smukke konstruktion. Turen op er en fantastisk oplevelse, som kulminerer når man når tårnets top og bliver præsenteret for en fantastik 360 graders udsigt ud over det Sjællandske landskab.

Sammen med Skovtårnet finder i også Danmarks største klatrepark, hvor 10 forskellige klatrebaner i forskellig sværhedsgrad udfordrer både børn og voksne. På banerne bevæger man sig fra træ til træ ved hjælp af svævebaner eller forhindringer. Banerne gennemføres langt over jordoverfladen, så man skal ikke lide af højdeskræk. Sikkerheden er heldigvis i top, da man inden start får udleveret sikkerhedsudstyr og gennemgang af en professionel instruktør i brugen heraf.

Gennemsnitlig tager det ca. 45 minutter at gennemføre en bane, og de fleste gæster bliver ca. 4 timer i klatreparken, så der er garanti for fantastiske naturoplevelser og naturlig ømhed og træthed bagefter.