Wild Days er fyldt med gode tilbud og sjove aktiviteter for hele familien

Tag hele familien med en tur i Ringsted Outlet til Wild Days i weekenden d. 29.-31. marts og spar masser af penge på 1000vis af varer. Butikkerne er sprængfyldte med masser af vilde Wild Days tilbud og store besparelser for hele familien.

Foråret og de lunere temperaturer er, forhåbentlig, snart på vej og vi byder traditionen tro den nye sæson velkommen med vores Wild Days weekend, med ekstra vilde nedsættelser på 1000’vis af varer, fra kendte danske og internationale mærkevarebrands. Klik her og se tilbuddene, så du kan planlægge hvilke butikker du skal besøge.

Tag bare hele familien med!
Der sker også mange spændende ting for familiens yngste i denne weekend. Vi indvier outletbyens nye, fine legeplads fredag d. 29. marts kl. 10. Kom og vær den første til at tage en tur ned af rutsjebanen. Du kan læse meget mere om legepladsen og historien bag, lige her.

Derudover starter vores nye sjove skattejagt op, hvor børnene kan lære meget mere om Ringsteds konger og dronninger, som ligger begravet i Sct. Bendts Kirke kun 10 minutters gang fra Ringsted Outlet. Skattejagten starter i en af outletbyens børnebutikker.