MAJ LATE NIGHT
maj 2024

LATE NIGHT SHOPPING MAJ

Kom og oplev Danmarks eneste rigtige outletby fredag den 31. maj fra kl. 10-20 og gør en masse gode køb i outletbyens mange butikker. Vi holder åbent helt til kl. 20, så du har god tid til at shoppe og nyde foråret i outletbyen.

 

Tilbuddene gælder kun 31. maj, medmindre andet er angivet. De gælder så længe lager haves og kan ikke kombineres med andre promotions. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer og udsolgte varer.

 

Nyd en smagfuld pause hos en af spisestederne

Nyd en lille pause på shoppingturen og besøg et af outletbyens dejlige spisesteder. Uanset om I har lyst til en lækker sandwich, et stykke kage eller en forfriskende islatte, så er det oplagt at besøge en af outletbyens restauranter eller caféer.

STØT SMILFONDEN OG FÅ EN KOP FORFRISKENDE LEMONADE

Vi vil gerne bruge vores Late Night i outletbyen til at skabe lidt ekstra opmærksomhed omkring SMILfonden og deres arbejde med børn med alvorlige og kroniske sygdomme. Du kan derfor få en kop forfriskende lemonade i vores lille lemonadebod, efter at have doneret et valgfrit beløb direkte til SMILfonden. Du finder lemonadeboden ved siden af Espresso House.

Om SMILfonden

SMILfonden er en velgørende forening, der støtter børn med alvorlige og kroniske sygdomme på tværs af diagnoser. De ønsker at give børnene og deres familier et bedre liv ved at skabe stærke, værdifulde fællesskaber og øge deres livskvalitet. Det gør de ved at give dem en vigtig pause fra sygdom gennem sociale aktiviteter både på og uden for hospitalerne, fx sociale aktiviteter på hospitalerne og sommercamps, netværksture og rådgivning. Deres ønske er at give disse børn og familier et sted at høre til og en pause fra alvorlig sygdom. Sygdom, som mange af dem skal leve med resten af livet. Alt SMILfondens arbejde udspringer af deres tre kerneværdier: Omsorg, overskud og fællesskaber og det kan du, i fællesskab med outletbyen, være med til at støtte op om.