Sommershopping 2024
juni 2024

Shopping i sommerferien

Besøg Ringsted Outlet over sommeren og nyd shopping under åben himmel i den hyggelige outletby, mens du gør en masse gode sommerkøb. Outletbyens butikker har åbent hele sommeren, mandag-søndag fra kl. 10-19, så du har god tid til både at shoppe og nyde sommersolen.

Få det fulde overblik over vores butikker og planlæg din shoppingtur ved at læse mere om outletbyen eller download vores centerfolder.

SOMMERENS GODE TILBUD

I Danmarks eneste rigtige outletby sparer du altid 30-70% og i løbet af sommeren er ingen undtagelse. Gå på jagt efter luftige sommerkjoler, badetøj til ferien eller en ny pande til køkkenet.

TAG EN SMAGFULD PAUSE HOS EN AF SPISESTEDERNE

Nyd en lille pause fra din shopping og besøg et af outletbyens dejlige spisesteder. Uanset om I har lyst til en lækker sandwich, en forfriskende iste eller lidt til den søde tand, så er det oplagt at besøge en af outletbyens skønne restauranter eller caféer.

SOMMERFERIESKATTEJAGT FOR DE MINDSTE

I outletbyen finder du noget for alle aldre, og særligt til de mindste, har vi vores populære skattejagt. Tag børnene med på outletbyens sommerferiekattejagt, som i år har temaet ’Middelaldersjov i Ringsted’.

HVAD KAN DU ELLERS OPLEVE I RINGSTED?

I Ringsted er der mulighed for mange flere oplevelser, når du besøger outletbyen. Tag f.eks. på en rejse ud i det grønne med de flotte gamle sporvogne på Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm. Du kan også besøge Sct. Bendts kirke med de mange gamle kongegrave og mærke historiens vingesus – eller gå en tur rundt i Ringsted midtby og se de mange små specialbutikker og lad dig friste i det hyggelige bymiljø.