VINTERFERIE 2024
februar 2024

Outletshopping i vinterferien

Børnene har fri fra skole, og vinterhyggen skal nydes lidt endnu inden foråret banker på døren. Kom til outletshopping i Ringsted Outlet i vinterferien den 9. – 25. februar, hvor vores mange butikker har skåret ekstra ned på priserne. Find masser af lækre tilbud på outletfund til både dig og hele familien.

 

Vinterferieshopping er for hele familien. Derfor sætter vi i år ekstra fokus på fastelavnsaktiviteter i outletbyen. I weekenden den 10. – 11. februar kan familiens små lave deres eget fastelavnsris ved først at få udleveret et fastelavnsris, for herefter at indsamle pynt i forskellige butikker i outletbyen, som I kan få med hjem.

Kig forbi børnebutikken POMPdeLUX OUTLET og få udleveret et fastelavnsris. Find herefter forskelligt pynt i følgende outletbutikker:

Hünkemöller
Samsøe Samsøe
Home&Cook
Lego Wear
Companys
Name It
Skechers
Superdry
Peak Performance

Aktiviteten gælder så længe lager haves, og der udleveres 1 stk. fastelavnsris pr. barn.

FÅ EN ANSIGTSMALING AF SMINKETEATRET

Kom forbi ESPRESSO HOUSE lørdag den 10. februar kl. 11-14 og få en festlig ansigtsmaling af Sminketeatret, så I er helt klar til weekendens fastelavnsfester.

 

Vinterferietilbuddene gælder d. 9.-25. februar, medmindre andet er angivet. De gælder så længe lager haves og kan ikke kombineres med andre promotions. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer og udsolgte varer.