Nyt legerum i outletbyen:  Sjov og leg på Oplevelsesstien 
oktober 2024

Nyt legerum i outletbyen: Sjov og leg på Oplevelsesstien 

NYT LEGERUM TIL FAMILIENS MINDSTE
I efterårsferien slår vi dørene op til et nyt legerum til glæde for familiens mindste. Legerummet er inspireret af outletbyens børneskattejagt, hvor børnene kan gå på opdagelse i butikkerne og lære meget mere om Oplevelsesstien i skattejagtens samlehæfte. Legerummet ligger ved siden af Rosendahl Design Group – Outlet og indeholder bl.a. en lille rutsjebane, legehus og mulighed for tumle lidt rundt eller bare flyde og slappe af.

Rummet vil være åbent i hele åbningstiden og vi opfordrer til at alle børn er under opsyn af en voksen.

SKATTEJAGTEN: Tag med på eventyr på Oplevelsesstien  
Børneskattejagten er tilbage og som altid kan børnene gå på opdagelse efter klistermærker i outletbyens butikker – og denne gang komme med på eventyr på den 25km lange Oplevelsessti, som går igennem Ringsted. Få et samlehæfte og når alle 5 søde skovdyr er fundet, kan børnene hente en lille præmie i Name It Outlet.

Hæftet til skattejagten kan afhentes i følgende butikker:
– Name It Outlet
– Hummel Outlet
– Gant Outlet
– Home & Cook Outlet
– Nike Factory Store

Oplevelsesstien og naturen omkring Ringsted
Ringsted Oplevelsessti er en 25 km lang natur- og aktivitetssti, som inviterer til leg og sjove naturoplevelser for hele familien. Fx balancebane, bålplads, shelter og fritgående dyr som fx køer og får. I kan også gå på opdagelse og lede efter ”Den hemmelige sti”. De mange skove og søer omkring Oplevelsesstien, er levested for masser af dyr og fugle. Fx den smukke isfugl, havørne og den sjældne bille Grøn Pragttorbist. Læs meget mere om naturen omkring Ringsted.