CALVIN KLEIN OUTLET
CALVIN KLEIN OUTLET
Åbningstider i dag
10.00 - 19.00
Kontakt butikken direkte på Tlf. 57 64 46 45
CALVIN KLEIN OUTLET
Vis butikkens placering

CALVIN KLEIN OUTLET

I den eksklusive Calvin Klein butik i Ringsted Outlet sælges både Calvin Klein Underwear kollektionen, Calvin Klein Jeans samt Kids. Det store udvalg og de gode priser gør det muligt altid at være velklædt fra top til tå i Calvin Klein.

Du finder de verdenskendte produkter fra Calvin Kleins undertøjslinje, CK Underwear i butikken. Calvin Klein bestræber sig på at udvikle undertøj, hvor alle detaljer tæller. Det handler ikke blot om undertøj men i høj grad om modetøj med sin egen stil, der gerne må vises frem. Derfor finder du ud over undertøj også badetøj, t-shirts og nattøj.

I afdelingen med Calvin Klein Jeans finder du et bredt udvalg af jeans, chinos, t-shirts, jakker, tasker, accessories og meget mere fra det ikoniske brand. Og som noget helt specielt byder Calvin Klein butikken ligeledes på helt unikke Calvin Klein kollektioner, der ikke forhandles i andre butikker i Danmark.

Kids kollektionen går fra 6-14 år. med et fint udvalg af jeans, bukser, bluser, t-shirts og sweatshirts til både drenge og piger.

CALVIN KLEIN OUTLETS telefon er midlertidigt ude af drift.

 

Udvalgte varer
KØB 2, spar 50% ekstra
på outletprisen på den billigste

Gælder 1. - 7. jun, så længe lager haves, medmindre andet er anført og kan ikke kombineres med andre promotions.
CALVIN KLEIN OUTLET

Udvalgte trusser
Køb 5 for 400,-
Vejl. pris op til 159,-
Outletpris op til 112,-

så længe lager haves, medmindre andet er anført og kan ikke kombineres med andre promotions.
CALVIN KLEIN OUTLET
i Ringsted Outlet