LE CREUSET

Le Creuset er fransk køkkenudstyr, når det er allerbedst. Det handler om livs- og madglæde og eventyrlige madoplevelser. Det gedigne franske håndværk er blevet produceret i Frankrig med kærlighed i mere end 95 år og hver enkel gryde, pande og form går gennem mere end 30 hænder for at opnå perfektion. I butikken i Ringsted Outlet kan du være heldig, at finde farver og modeller på hylderne, du ikke kan få andre steder. Le Creuset fører desuden højkvalitets stentøjsprodukter, fra tilberedning til servering, i et skønt udvalg af farver. Se også serier af produkter, I TNS, 3-ply & bakeware, med den slidstærke, PFOA-fri, non-stickoverflade. I butikken forefindes der køkkenredskaber i silikone der tåler 250 grader, samt et udvalg af kværne, knive og vintilbehør.

Hvis det er noget bestemt I søger, er I velkomne til at kontakte butikken. Send en mail til: ringsted.outlet.dk@lecreuset.com

Klik HER for at komme til Le Creusets hjemmeside

Telefon: 88 16 81 90

CLICK & COLLECT

I LE CREUSET OUTLET har du mulighed for at bestille dine varer, betale over MobilePay og afhente i butikken.
Send en mail til ringsted.outlet.dk@lecreuset.com, og skriv hvilke af nedenstående varer du ønsker at købe. Du vil derefter modtage en mail med yderligere informationer.
Bemærk, at mails ses og besvares mandag-fredag mellem 10-14. Varen kan først afhentes, når butikken har bekræftet din reservation.

LE CREUSET

Buffetgryde Rosmarin 30cm 3,5l
Vejl. pris 2.229,-
Outletpris 1.560,-
NU 1.249,-

Gælder til og med 30. september, så længe lager haves.

LE CREUSET

TNS Mælke kasserolle 16cm 1,6l
Vejl. pris 919,-
Outletpris 643,-
NU 519,-

Gælder til og med 30. september, så længe lager haves.