NAME IT

NAME IT er inspireret af børn – til børn

Hos NAME IT stammer inspirationen fra børns ligefremme og umiddelbare tilgang til verden. Ved at se verden igennem børnenes øjne udspringer brandets kreativitet af børns store livsglæde og frie måde at tænke på og med det afsæt designer NAME IT tøj til både babyer, børn og tweens til enhver lejlighed og altid med stil.

Kollektionerne består af tidssvarende styles til overkommelige priser – altid med udgangspunkt i den voksne modeverden, så det er muligt at skabe individuelle looks på baggrund af de seneste trends. Hos NAME IT gør de sig umage med at fremstille ansvarlig mode som er behageligt og sikkert kvalitetstøj.

Butikkens sortiment er inddelt i 3 produktlinjer, der dækker børns behov fra nyfødt til de kan passe voksenmoden.

NAME IT BABY 0-1 år
Alt hvad baby behøver, når verden skal undersøges. NAME IT har fokus på at designe babytøj, der aldrig går på kompromis med komfort, sikkerhed og kvalitet. Tøjet afspejler de seneste trends med fokus på babyers behov i alderen 0 til 1 år.

NAME IT MINI 1-5 år
Alt hvad de små skal bruge, når de skal på opdagelse i den store verden. Moderigtigt børnetøj der ikke går på kompromis, når det gælder komfort, kvalitet og pasform.

NAME IT KIDS 5-12 år
Børnemode til enhver lejlighed skabt med udgangspunkt i ønsket om at fusionere modetrends med nysgerrige og aktive børns behov. Tøjet henvender sig til livsglade børn i alderen 5-12 år, der ønsker at gøre mode til en del af deres leg.

Telefon: 57 60 01 65

I BUTIKKEN NU

NAME IT

Sweatshirt til dreng
Vejl. pris 149,95
Outletpris 104,96

Gælder så længe lager haves

NAME IT

Sweatpants til dreng
Vejl. pris 159,95
Outletpris 111,96

Gælder så længe lager haves

NAME IT

Jeans til dreng
Vejl. pris 249,95
Outletpris 174,96

Gælder så længe lager haves

NAME IT

Jeans til pige
Vejl. pris 229,95
Outletpris 160,96

Gælder så længe lager haves

NAME IT

Fine bukser til pige
Vejl. pris 199,95
Outletpris 139,96

Gælder så længe lager haves