NIKE FACTORY STORE
NIKE FACTORY STORE
Åbningstider i dag
10.00 - 20.00
Kontakt butikken direkte på Tlf. 57 61 57 77
NIKE FACTORY STORE
Vis butikkens placering

NIKE FACTORY STORE

Historien om Nike starter tilbage i 1950’erne med makkerparret Bowerman og Knight. Bill Bowerman var løbetræner i Oregon, og søgte altid nye metoder til at forbedre løbernes konkurrencefordel. Phil Knight, der selv var løber, var ivrig efter at bruge asiatisk producerede sko, da han mente, at de var de bedste. Knight fik en aftale med en japansk producent om at forhandle deres sko i USA og Knight og Bowerman indgik en aftale om, at Knight solgte de japanske sko fra sin bil, mens Bowerman pillede skoene fra hinanden for at videreudvikle deres ydeevne. Snart havde de udviklet en bedre løbesko og Blue Ribbon Sports, forløberen for Nike, var født.

Nike Factory Store er med sine over 400m2 den største butik i Ringsted Outlet og her kan du mærke historien om Nike – verdens største sports brand – på allernærmeste hold. BEMÆRK, at der kan være varer i Nike, hvor besparelsen er mindre end 30%, dog er gennemsnitsbesparelsen i butikken altid min. 30%.

Alt Apparel
Køb 2 stk. SPAR 20%
Køb 3 stk. SPAR 30%
Køb 4 stk. SPAR 40%
ekstra på outletprisen
Gælder ikke udstyr og sokker

Gælder t.o.m. 13. december, så længe lager haves, medmindre andet er anført og kan ikke kombineres med andre promotions.

Ledige jobs i Ringsted Outlet

Athlete

Deltid

NIKE FACTORY STORE
i Ringsted Outlet