SIGNAL

  • #

Det etablerede danske mærke Signal er især kendt for sine kvalitetsvarer inden for casual beklædning. Signal forbindes med moderne skandinavisk design, som kan anvendes til både arbejde og fritid og anses som et unikt alternativ til det øvrige modebillede.

Signal blev grundlagt 1967 i en butik i København under navnet Buksesnedkeren og er siden vokset til i dag at findes i de fleste større Nord Europæiske byer. Mærket har et højt kvalitetsniveau og et moderne design. Med fire årlige kollektioner og en ny levering hver måned udvikler Signal fortsat sin position som et unikt alternativ til det øvrige modebillede. Alene farvekortet er altid en videreudvikling fra sidste kollektion – og derfor kan de fleste kollektioner som regel mikses på kryds og tværs af sæsoner.

I Ringsted Outlet sælges der damebeklædning i str. 36-46 og herrebeklædning i str. S – 3XL.
Klik her for at komme til Signals hjemmeside.

I butikken i Ringsted sælges også det danske designbrand co’couture, som leverer lækkert tøj med et mix af vovede detaljer og fine kvaliteter til alle piger, der vil følge moden og fastholde et unikt udtryk. I deres kollektioner blander co’couture nordisk enkelthed med et sensuelt strejf af French chic.

Telefon: 57 61 57 61

In store now

  • #

    SPAR op til 70% på vejl. pris


    Gælder t.o.m. 22. juli - eller så længe lager haves