ESPRESSO HOUSE
ESPRESSO HOUSE
Åbningstider i dag
09.30 - 19.00
Kontakt butikken direkte på Tlf. 51 63 63 63
ESPRESSO HOUSE
Vis butikkens placering

ESPRESSO HOUSE

Historien om Espresso House går tilbage til 1996, da den første kaffebar blev åbnet af Charles og Elisabet Asker på Kyrkogatan i Lund. Det der begyndte som en lille kaffebar inspireret af både den italienske kaffekultur og den amerikanske kaffebarstradition, er i dag nordens største kæde af coffee shops med over 450 coffee shops fordelt i fem lande; Sverige, Norge, Finland, Danmark og Tyskland.

Hos Espresso House brænder de for god kaffe, glade gæster og hyggelige coffee shops. Med en ambition om at skabe verdens bedste kaffeoplevelse til verdens bedste gæster, er det vigtigt at kunne tilbyde rigtig god kaffe i et rigtigt hyggeligt miljø – og det er lige præcis dét, Espresso House kan. Kaffebaren i Ringsted Outlet har plads til 123 gæster og er indrettet med hyggelige siddeområder, hvor der både er plads til hele familien, en kaffedate eller en stille stund alene.

For Espresso House betyder kaffe rigtigt meget. Men deres hjerter brænder også for andre varme og kolde drikke, smagfuldt bagværk og lækre sandwich og salater, som også bliver serveret i kaffebaren i Ringsted Outlet. Fælles for det hele er den høje kvalitet og gode smag.

Se udvalget på deres hjemmeside her: https://dk.espressohouse.com/menu

ESPRESSO HOUSE
i Ringsted Outlet